L'Ajuntament de Sueca ofereix un any més el servei de ludoteca municipal

Jueves, 22 de agosto de 2019 | e6d.es
• Les sol·licituds per a obtindre una plaça hauran de presentar-se en l'Ajuntament, els dies 2, 3 i 4 de setembre
._000603
L'Ajuntament de Sueca, a través de la Regidoria d'Educació, oferirà a partir de setembre el servei de ludoteca municipal per a tots els xiquets i xiquetes que vagen a cursar 2n cicle d'Infantil i 1r, 2n i 3r de Primària. Les sol·licituds per a obtindre una plaça hauran de presentar-se en el Registre General d'Entrada de l'Ajuntament, els dies 2, 3 i 4 de setembre. Per a la presentació telemàtica d'instàncies serà necessari disposar de certificat electrònic i accedir a la pàgina web www.sueca.es (seu electrònica – catàleg de tràmits. Registre electrònic). “Des de la Regidoria d'Educació volem contribuir, un any més, a facilitar la conciliació familiar i laboral prestant este servei del qual es podran beneficiar moltes famílies de Sueca”, ha explicat el responsable de l'àrea, Joan Carles Vázquez.
L'assignació de places es regirà tenint en compte els següents criteris: en primer lloc, les sol·licituds de menors que tinguen als dos progenitors treballant; després, tindran preferència els que tinguen un progenitor treballant i, finalment, si encara queden places disponibles, es tindran en compte aquelles sol·licituds de menors que no tinguen a cap progenitor treballant. Les sol·licituds hauran d'anar acompanyades d'algun document que acredite la circumstància laboral dels pares.
En el cas que la demanda fora major que l'oferta, l'admissió es resoldria per sorteig públic tenint en compte els criteris de prioritat abans esmentats, sense influir l'ordre de presentació. El servei de ludoteca municipal començarà el 9 de setembre i l'horari serà de dilluns a divendres de 17 a 20 hores. S'establiran dos torns: dilluns, dimecres i divendres, d'una banda, i dimarts i dijous, per una altra, podent-se optar per un només o per tots dos. Cada torn disposarà de 45 places. El preu d'un únic torn serà de 100 euros, i dels dos, de 130 euros. La llista d'admesos es farà pública el 6 de setembre, en l'edifici de la ludoteca municipal, a partir de les 17 hores.
Ajuntament de Sueca

 

._000672

._000631

._000633