| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Jueves, 19 de abril de 2018

POBLACIONES » Polinyà de Xúquer » L'Ajuntament de Polinyà de Xúquer utilitza tractaments d'última generació per a acabar amb les panderoles
» Servicios públicos » Social

L'Ajuntament de Polinyà de Xúquer utilitza tractaments d'última generació per a acabar amb les panderoles

Segons Óscar Navarro, alcalde de la localitat, 's'ha aconseguit disminuir notablement la població de panderoles en tota la xarxa del clavegueram públic'


._000351
L'Ajuntament de Polinyà de Xúquer, per segon any consecutiu, té contractats els serveis de Control de Plagues en Biottec, que aplica mètodes radicals per a eradicar a les panderoles en la via pública. Per a açò realitza tractaments del clavegueram municipal, tant en voreres com en el mitjà de la via pública, quatre vegades a l'any. El Consistori aposta pels nous insecticides d'última generació per al control de les panderoles periplaneta americana i blatta orientalis. Ara que comencen a pujar les temperatures proliferen les panderoles i trobar-les per la via pública es converteix en alguna cosa quasi "normal" així com localitzar-les en els habitatges. Aquests insectes nocturns no solen ser molt volguts per la població, en general, i resulta molt desagradable veure-les dansant pel sòl de la nostra cuina, galeria o qualsevol racó fosc i humit de les nostres cases.
L'empresa encarregada d'aquests tractaments és Biottec que, segons Juan Carlos Vendrell, responsable tècnic, "es tracta d'un gel insecticida dissenyat com a esquer alimentós, desenvolupat mitjançant tecnologia avançada multicapa que permet emmascarar el principi actiu cipermetrina, de manera que els insectes no identifiquen l'origen de la seua intoxicació, proporcionant un control eficaç dels insectes i una baixa toxicitat per als mamífers".
Biottec duu a terme 4 tractaments programats a l'any per la xarxa de clavegueram públic en tota la població per a eliminar a les panderoles. Un equip format per professionals recorre tots els carrers de Polinyà de Xúquer per a desinfectar la xarxa de clavegueram de panderoles, intensificant aquesta activitat a l'estiu per les zones "conflictives".


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares