| Edición diaria núm: | Año: 10 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 16 de noviembre de 2016

POBLACIONES » Montserrat » L'Ajuntament de Montserrat, a través de la seua Regidoria de Cultura, convoca el II Certamen Literari
» Convocatorias concursos y premios » V

L'Ajuntament de Montserrat, a través de la seua Regidoria de Cultura, convoca el II Certamen Literari

Fins abans de les 24:00 hores, del dissabte 31 de desembre de 2016II CERTAMEN LITERARI DE MONTSERRAT
 
L'Ajuntament de Montserrat, a través de la seua Regidoria de Cultura, convoca el II Certamen literari que es regirà per les bases següents:
Categories del certamen 2016-2017:
- Relat Curt
- Quadern de viatge
- Microrelats en un post de Facebook
BASES
1. Poden concórrer a aquest certamen totes les autores i tots els autors majors de 16 anys, independentment de la seua nacionalitat.
2. Els treballs, que no podran haver estat ni premiats ni editats (en qualsevol suport) amb anterioritat, es presentaran en valencià o en castellà, i han de ser originals i inèdits. El tema per als relats curts serà: Històries de barres i bars. Els relats que es presenten no podran estar concursant en altres certàmens.
3. Les obres de les categories Relat curt i Quadern de viatge s’han de remetre exclusivament a través del correu electrònic cultura@montserrat.es des de la publicació de les presents bases fins abans de les 24:00 hores del dissabte 31 de desembre de 2016. A l’assumpte del missatge ha d’aparèixer el text que identifique a quina modalitat s’opta:
[CERTAMEN RELATO] o [CERTAMEN RELAT] per al Concurs de relat curt [CERTAMEN VIAJE] o [CERTAMEN VIATGE] per al Concurs de quadern de viatge.
No s’admetran correus al certamen que porten un altre assumpte.
Integrades en el cos del correu han d’anar les dades següents:
l Nom de l’autor/a.
l DNI.
l Data de naixement.
l Adreça postal.
l Telèfon de contacte.
l Correu electrònic de contacte.
l Pseudònim amb el qual participarà en el certamen. (opcional).
l Títol de l’obra.
En document adjunt s’enviarà l’obra amb les característiques segons la categoria a què s'opte d’aquestes bases. Només es pot presentar un treball per autor/a.
Els microrelats es publicaran al Facebook segons indiquen les bases de la seua categoria.
4. La composició del jurat es donarà a conéixer en emetre's la resolució, i tindrà, a més de les facultats normals d’atorgar o declarar desert el premi, i emetre la decisió, les d’interpretar les presents bases. La decisió del jurat serà inapel·lable.
5. El jurat es reserva el dret de no admetre a concurs aquells originals que, entre d’altres, atempten contra els drets a la intimitat, l'honor i la imatge de tercers, o continguen connotacions racistes, sexistes, sexe explícit o qualssevol altres que atempten contra la dignitat, la moral o l’ordre públic.
6. Les persones participants es responsabilitzen totalment de què no existeixen drets de tercers. Les persones que presenten els seus treballs al concurs han de ser responsables de l’originalitat i autoria d'aquests, mitjançant declaració jurada, que hauran d’adjuntar junt amb l’enviament de l’obra.
7. El jurat valorarà les obres atenent els criteris següents: tècnica, composició, creativitat i originalitat.
8. Els premis es faran públics en un acte a la Casa de la Cultura de Montserrat en el marc de la seua Setmana Cultural, així com en la web de l’Ajuntament, www.montserrat.es
9. Les obres premiades podran ser difoses en els mitjans de comunicació i les xarxes socials, així com en qualsevol altre suport que decidisca l’organització.
10. L’Ajuntament de Montserrat disposarà de les obres premiades per a la seua publicació en la forma i la manera que crega oportú; d’altra banda, aquelles obres que per la seua qualitat o interés puguen ser recomanades pel jurat, es publicarien previ permís de l'autor/a.
11. La participació en aquest Premi porta implícita la plena acceptació de totes les seues bases i el seu compliment.
12. El jurat és competent per resoldre aquelles qüestions no previstes en les presents basesi per interpretar els dubtes que puguen sorgir en la seua aplicació.
13. Una vegada fet públic el veredicte, els originals no premiats i les seues pliques seran destruïdes, garantint els drets dels autors sobre l’originalitat i l’anonimat de les seues obres.
14. L’Ajuntament de Montserrat es reserva el dret de prendre iniciatives i de fer modificacions no regulades en les presents Bases sempre que considere que amb això pot contribuir a un major èxit del Premi.
En la categoria Relat curt
L’extensió dels originals serà d’un màxim de 10 fulls i un mínim de 6, (a una cara en grandària DIN A-4, i cada pàgina haurà de contenir de 25 a 30 línies, en lletra Arial, grandària 12 i interlineat d’1,5 línies). Totes les pàgines han d’estar numerades, a excepció de la portada. El format del document serà en PDF. En aquesta categoria hi haurà dos modalitats de premi en funció de la llengua de l’original, siga en valencià o en castellà, per la qual cosa hi haurà un premi de 400 euros per al millor relat en valencià i 400 euros per al millor relat en castellà.
En la categoria Quadern de viatges
Document de màxim 6 fulls (a una cara en grandària DIN A-4, contenint cada pàgina de 25 a 30 línies, en lletra Arial, grandària 12 i interlineat d’1,5 línies) en el qual es recull el viatge fet per l'autor/a o autors/es incloent-hi el que considere: fotografies, dibuixos, anotacions, vídeos, música…, i el text (ja siga en valencià o en castellà) que relate les experiències o aportacions personals del viatge. El treball és presentarà per correu electrònic en format: PDF o mp4.
La dotació d’un únic premi per aquesta modalitat és de 250 euros.
En la categoria Microrelats en un post de Facebook
Consistiran en microrelats originals, de tema lliure, publicats en el perfil del concursant de Facebook de forma pública, escrit en valencià o en castellà, i que comptaran amb un màxim de 420 caràcters, incloent-hi el hashtag #IICertamenMontserrat i amb menció a la pàgina al facebook de l’Ajuntament de Montserrat. El post també deurà incloure la imatge del certamen.
S’estableix un únic premi guanyador que consistirà en una Tablet. 
Ajuntament de MontserratEl Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares

AÑADIR UN COMENTARIO

* Escribe en cifra el resultado de la suma en el campo.

* Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

* La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

* El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador. * Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto,    ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de    apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos. * EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario, ni se hace responsable de las opiniones    vertidas. * Se recomienda no abusar de las mayúsculas ni de abreviaturas. * Los comentarios tienen que guardar relación con el tema del que trata la noticia. * No se admiten comentarios de carácter publicitario.