L'Ajuntament de l'Alcúdia contracta uns serveis públics mòbils

Lunes, 27 de agosto de 2018 | e6d.es
• Demanda dels veïns de la zona, que volen uns serveis amb més qualitat; els habituals vàters químics no solen ser utilitzats

 ._000455
És la primera vegada que l'Ajuntament de l'Alcúdia contracta uns serveis públics mòbils - i de gran qualitat - per a la celebració de les festes majors del municipi. Aquesta situació s'ha degut a la demanda dels veïns de la zona, que volen uns serveis amb més qualitat: els habituals vàters químics no tenen llum interior, fan una olor desagradable i per tant, no solen ser utilitzats.
Amb aquest pas endavant donat per l'Ajuntament i la regidoria de festes, es fixa, d'aquesta manera, un lloc en llum, aire condicionat, serveis per a minusvàlids, xiquets i xiquetes, i uns alts compliments d'expectatives: tot perquè la gent gaudeixi de les festes amb més benestar personal. Pensem que és una gran aposta institucional que el poble de l'Alcúdia es mereix i reconeixerà sense cap gènere de dubte. Des de la Regidoria de festes – incloent al Sr. Alcalde – es continua lluitant per obtenir les millores que beneficien al poble i la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes de l'Alcúdia. 
Ajuntament de l'Alcúdia