L'Ajuntament de El Perelló compleix amb el seu compromís de condicionar i ampliar les instal·lacions de l'Agrupació Musical

Miércoles, 31 de julio de 2019 | e6d.es
• Les obres es realitzaran al setembre i comptaran amb un pressupost de 47.230 euros

._000300

._000349
L’alcalde de El Perelló, Juan Botella, i la presidenta de l'Agrupació Musical de El Perelló, Sofia Gomis, han signat un conveni de col·laboració mitjançant el qual el consistori ampliarà, de 100 a 150  metres, i condicionarà les instal·lacions de la segona planta de  l'edifici consistorial per a destinar-les a impartir classes, estudis  i assajos d'esta agrupació musical.
El nou equip de govern compleix així amb el compromís adquirit,  ampliant la vigència de la cessió de les instal·lacions, assegurant a l'Agrupació la seua permanència en elles els pròxims anys? Per este  motiu realitzarem les obres necessàries consistents en la reforma, ampliació i condicionament de les aules musicals, dotant-les de les característiques i altres requisits pertinents a fi d'aconseguir l'homologació per part de la Conselleria.
"Esta acció és una mostra de la implicació d'este equip de govern amb la cultura del nostre municipi i, especialment, amb l'escola de música", ha explicat l'alcalde, Juan Botella. Les obres es realitzaran al setembre i comptaran amb un pressupost de 47.230 euros.
Ajuntament de El Perelló