L’Ajuntament de Carlet posa en marxa per segon any el programa JOOP

Domingo, 28 de abril de 2019 | e6d.es
• Dirigit a jóvens entre 16 i 21 anys que han deixat d’estudiar de manera prematura i que no treballen ni estudien

._000006
Enguany dels 14 inscrits inicialment el faran 8 persones que ja han estat convocats tot i que el curs comença oficialment el pròxim 8 de maig.  El programa JOOP el duran a terme pedagogs i monitors experts, els quals orientaran i informaran els participants de les alternatives possibles per a dur a terme el projecte laboral de cada u, amb una metodologia acadèmica completament diferent a la que estan acostumats, molt dinàmica i motivadora i amb un grau elevat d’èxit una vegada completat el programa.
JOOP consta de tallers i dinàmiques grupals, activitats i entrevistes individuals i diverses activitats culturals, així com excursions i visites a diferents empreses de la província per a conéixer nous sectors i possibles eixides laborals per als jóvens amb la finalitat de millorar-ne la realitat i l’ocupabilitat.
El programa que comença ara  es desenvoluparà fins al mes d’octubre.  L’objectiu del programa és realitzar una acció de coaching (entrenament) adreçada als jóvens a càrrec de personal expert amb la finalitat de motivar-los i millorar la manera en què s’enfronten a la seua realitat personal, social i laboral.
El regidor de joventut  Josep Mur ha explicat que «un dels objectius de reactivar el Centre d’informació juvenil era d’una banda oferir informació als jóvens sobre les diverses opcions d’oci, estudis, etc, però sobretot reforçar amb programes d’estes característiques donar oportunitats a jóvens com els que hi participen en el programa joop, els bons resultats de l’any passat avalen que enguany tornem a repetir». 
Ajuntament de Carlet._000256