L’Ajuntament de Carlet posa en marxa el sistema de pagament d’impostos i taxes en línia

Viernes, 1 de diciembre de 2017 | e6d.es
• Un servei totalment gratuďt que estŕ a l’abast de tots des de la pŕgina web de l’Ajuntament

._000509

._000512
Els veïns i veïnes de Carlet podran pagar els impostos i taxes en línia, des de casa, evitant cues i desplaçaments innecessaris a les entitats bancàries i amb l’únic requisit de tindre una targeta bancària. Un servei totalment gratuït que està a l’abast de tots des de la pàgina web de l’Ajuntament. Per a poder realitzar el pagament de forma electrònica només cal disposar d'una targeta de crèdit o dèbit Visa, MasterCard o Maestro, de qualsevol entitat bancària. El sistema per a utilitzar la plataforma en línia és molt senzill. Les dades requerides per a poder realitzar el pagament les trobarà en les cartes de pagament corresponents que haja rebut en el seu domicili. A més, el departament  de Recaptació oferix la possibilitat de sol•licitar-les en persona a l'oficina municipal de Recaptació o a través de correu electrònic a tributs@carlet.es.
D’esta manera, a través de la pàgina web municipal, els ciutadans i les empreses podran pagar els impostos com l’IBI urbana i rústica, l’impost de vehicles, l’IAE, l’impost sobre construccions, instal•lacions i obres o l’impost de plusvàlua. També es poden pagar en línia totes les taxes municipals com les llicències urbanístiques, cementeri, obertura d’establiments, gual, mercat, ocupació de la via pública amb materials o bastides, i la taxa de taules i cadires en la via pública dels establiments de restauració, entre altres.
Altres taxes que es podran pagar per internet són les referides a la utilització d’instal•lacions municipals com el Teatre Giner i la Casa de la Cultura i les matrícules de l’escola d’adults, del conservatori, l’escola d’estiu i els tallers de costura i de gimnàstica.
L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega explica que es tracta d’una mesura que facilitarà els tràmits administratius tant a les persones com a les empreses i que aposta «per apropar l’administració als ciutadans, reduir la burocràcia i completar el procés de modernització de l’administració que s’impulsa des de l’Ajuntament per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania». «Esta mesura -explica Ortega- se suma a totes les iniciatives que durant els últims dos anys s’han introduït en la hisenda pública com és el fraccionament d’impostos o la rebaixa del 2 % per la domiciliació d’impostos, per a millorar la gestió i adaptar-se a les necessitats dels veïns i veïnes».
Ajuntament de Carlet