L’Ajuntament de Carlet lluita per la continuïtat de la Residència La Llum

Miércoles, 8 de julio de 2015 | e6d.es
• Amb l’acord al qual han arribat este matí es garantix la prestació del servici als usuaris i es buscaran solucions de viabilitat a la residència

._000006
L’alcaldessa de Carlet, M. Josep Ortega, s’ha reunit este matí amb l’empresa CLECE, qui gestiona la Residència de Discapacitats Psíquics La Llum. En la reunió han acordat que l’empresa concessionària del servici continuarà amb la gestió de la residència fins al 31 de desembre.
L’antic equip de govern del Partit Popular a l’Ajuntament de Carlet aprovà la cessió de la gestió de la residència a la Generalitat Valenciana i posà la data de la transferència de competències en el 31 de setembre. L’alcaldessa de Carlet ha sol·licitat a l’empresa que es puga fer càrrec de la residència fins que finalitze l’exercici 2015 i donar temps així a poder reunir-se amb la secretària general de dependència, Sandra Mínguez, bé perquè agilitzen el tràmit d’una nova adjudicació o bé perquè tornen les competències a l’Ajuntament.
Amb l’acord al qual han arribat este matí es garantix la prestació del servici als usuaris i es buscaran solucions de viabilitat a la residència. L’alcaldessa ha indicat que se supervisarà que el servici prestat siga idoni i que portaran al pròxim ple una proposta de caràcter urgent per tal de ratificar la gestió del servici per part de Clece fins al 31 de desembre.
 
Residència La Llum
La Residència La Llum oferix un espai de convivència destinat a servir de vivenda a persones que presenten dificultats físiques, psíquiques i socials que els impedixen disposar d'una autonomia personal, familiar i social.
El centre aporta l'assistència completa de caràcter tutelar en totes les activitats quotidianes i l'assistència bàsica sanitària orientada a la màxima recuperació possible de les capacitats dels assistits. El centre té un total de 34 places, la majoria per a persones amb un grau de discapacitat severa o profunda i dona treball a més de 30 persones.
La residència La Llum està en funcionament a Carlet des de l’any 2001 i oferix servici d’atenció psicopedagògica, atenció social, atenció sanitària, fisioteràpia, assistència integral i habilitació i animació sociocultural.
Ajuntament de Carlet