| Edición diaria núm: | Año: 9 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Sábado, 15 de agosto de 2015

POBLACIONES » Alzira » L’Ajuntament d’Alzira intensifica este estiu el servici gratuït d’arreplega de residus voluminosos
» Servicios públicos

L’Ajuntament d’Alzira intensifica este estiu el servici gratuït d’arreplega de residus voluminosos

Aquest servici es realitza de dilluns a divendres, de 10:00 a 14:00 hores


._000368
 
La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Alzira està desenrotllant una campanya d’arreplega d’efectes i mobles voluminosos que se suma a les actuacions que s’estan duent a terme amb l’objectiu de mantindre i incrementar la neteja de la nostra ciutat.
El servici d’arreplega d’efectes i residus voluminosos es realitza de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores. Actualment, un equip compost per un conductor i un peó, juntament amb un camió de caixa oberta per a carregar els objectes, es dedica, amb previ avís dels ciutadans, a retirar tots els efectes voluminosos rebutjats i depositats a la via pública, a més de tots els objectes abandonats al carrer.
El regidor de Serveis Públics, Fernando Pascual, informa que només cridant al telèfon 962417454  es facilitarà dia i hora per a l’arreplega del residu voluminós en el contenidor més pròxim al nostre domicili. «No hem de tirar de manera incontrolada este tipus de residus perquè provoquen la degradació dels espais públics».
No més sofàs abandonats en el carrer durant dies. No més somiers i matalassos desemparats a la vorera, al costat dels contenidors del fem. No més televisors ni ordinadors vells que impedixen el pas dels vianants i perjudiquen la imatge de la ciutat. «Entre tots hem de cuidar la nostra ciutat, perquè ens mereixem una ciutat neta».
Cada dia s’arrepleguen en la nostra ciutat al voltant de 3 tones de residus voluminosos (mobles, matalassos, electrodomèstics…) pel servici d’arreplega de mobles i trasts vells. «Esta campanya especial d’arreplega d’efectes també tracta de conscienciar la població sobre la gran quantitat de residus que es depositen de forma incontrolada en els carrers», ressalta Pascual”.
 
Nota de premsa del gabinet de Comunicació de l’Ajuntament d’Alzira.
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares