L'Ajuntament d'Almussafes sorteja 5.000 euros entre els ve´ns este Nadal

Viernes, 2 de diciembre de 2016 | e6d.es
• El consistori municipal repartirÓ 35 vals de compra entre els clients que compren, des de hui en dia 1 i fins al pr˛xim dia 21 de desembre


S'ha inaugurat una nova edició del certamen municipal nadalenc, convocat des de la Regidoria de Comerç per a promocionar i impulsar les compres i els servicis que brinden els establiments comercials i xicotetes empreses de la localitat, aprofitant les festes nadalenques. Durant els passats nou anys, s'havia apostat per la campanya “Els regals en el teu poble”, que limitava la participació a certs sectors comercials, encara que enguany 2016 s'ha optat per variar el certamen, que ara porta per lema “Tot en el teu poble”, i que està obert a tot tipus d'empreses. Fins al pròxim dia 21, els clients entraran en el sorteig d'un total de 35 premis per valor de 200, 150 i 100 euros.  El període per a canviar els vals premiats en els establiments adherits a la campanya s'iniciarà el 26 de desembre i finalitzarà el 5 de gener del 2017.
La Regidoria de Comerç acaba de presentar el certamen comercial nadalenc 2016 que enguany complix la seua desena convocatòria. Amb la nova denominació “Tot en el teu poble” este Nadal tot las xicotetes empreses i establiments comercials del nucli urbà han sigut invitats a sumar-se a la iniciativa. “Fins a la data, Els regals en el teu poble limitava la participació a alguns sectors específics, els més relacionats amb les compres de regals de Nadal, però enguany el nostre objectiu és arribar a la totalitat de les pimes de la població”, explica la delegada de Comerç, Davinia Calatayud.
Des de hui dijous dia 1 i fins al dimecres dia 21 de desembre, tots aquells veïns que adquirisquen productes i regals de Nadal o bé accedisquen a servicis en els comerços i empreses locals participants en la desena convocatòria comercial rebran un bitllet per a participar en el sorteig públic d'un total de trenta-cinc premis, que se celebrarà el dijous dia 22, a les 12 hores, en el saló de plens de l'ajuntament.
“Esta iniciativa forma part de la política activa de promoció de les pimes locals que desenrotllem des de l'executiu, a través de diferents programes anuals de foment de les mateixes. A més d'esta campanya comercial de Nadal, dotada amb 5.000 euros, estes festes celebrarem la tercera edició de la Fira, que s'emplaçarà de nou en la plaça del Mercat i carrers adjacents”, afig Calatayud.
Els 35 veïns i veïnes a qui la sort somriga en esta ocasió en el sorteig rebran vals per valor de 200, 150 i 100 euros que podran intercanviar per obsequis, articles o servicis diversos fins a la vespra de Reis en qualsevol dels establiments comercials participants. “Lògicament amb este certamen col•laborem amb les pimes, però també repartim alegria entre els clients que finalment resulten agraciats”, conclou l'edil.
Amb l'objectiu de facilitar una major participació per part dels comerciants locals, és el propi Ajuntament el que s'ha encarregat de la distribució dels bitllets de participació i les bases en cada un de les botigues i empreses que s'han adherit a la iniciativa comercial. No obstant això, seran els propis empresaris els que es responsabilitzaran de l'entrega de les urnes en el Centre Cultural el dimecres 21 de desembre, un dia abans de la realització del sorteig previst.
Ajuntament d'Almussafes