L'Ajuntament d'Almussafes organitza un acte en defensa de la llei de Dependència

Viernes, 11 de diciembre de 2015 | e6d.es
• Col•laboren en la iniciativa la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de València Ciutat i Comarques i la Coordinadora de Discapacitat i Dependència


._000344


._000354
 
Dilluns que ve 14 de desembre, a les 13:30 h, l'Ajuntament d'Almussafes, la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de València Ciutat i Comarques i la Coordinadora de Discapacitat i Dependència convoquen a tots els veïns de la localitat a un acte per a commemorar el novè aniversari de l'aprovació de la llei de Dependència i reivindicar la seua correcta aplicació. Durant el mateix, es realitzarà un minut de silenci en memòria dels 30.000 dependents valencians que, tenint el subsidi aprovat, van morir sense rebre l'ajuda concedida.
L'Ajuntament d'Almussafes, en col•laboració amb la Plataforma en Defensa de la Llei de Dependència de València Ciutat i Comarques i la Coordinadora de Discapacitat i Dependència, ambdues entitats representades a la localitat en la figura de Paco Calatayud Narbona, ha organitzat un acte oficial per a dilluns que ve 14 de desembre, coincidint amb el novè aniversari de l'aprovació de la llei 39/2006, de 14 de desembre, de Promoció de l'Autonomia Personal i Atenció a les Persones en Situació de Dependència.
La cerimònia, que està previst que comence a les 13:30 h. davant de la Casa Consistorial, retrà homenatge a les prop de 30.000 persones depenents de tota la Comunitat Valenciana que han mort sense rebre cap tipus d'ajuda tenint concedit el reconeixement PIA, Programa Individualitzat d'Assistència, inclòs en la normativa legal vigent.
L'executiu local, plenament bolcat en la seua aposta per aconseguir el benestar dels ciutadans, s'uneix a la iniciativa i la recolza amb la presència de diversos integrants de l'equip de govern i implicant-se al màxim en l'organització de la mateixa. “Hem de deixar patent el nostre rebuig a aquestes polítiques que han suposat una reculada en la qualitat de vida dels espanyols i mostrar la nostra total implicació amb el problema perquè aquesta situació es revertisca, es complisca la llei i seguim avançant en el camí del benestar”, destaca l'alcalde d'Almussafes, Toni González.
Primer, es llegirà un manifest per part del representant actiu d'aquestes dues associacions en defensa de la llei, Paco Calatayud Narbona. A continuació, intervindrà l'alcalde-president de l'Ajuntament d'Almussafes, Toni González Rodríguez i, finalment, es realitzarà un minut de silenci en memòria de les víctimes.
Ajuntament d'Almussafes