L'Ajuntament d'Almussafes dóna la benvinguda als tretze becaris de la Dipu

Domingo, 14 de junio de 2015 | e6d.es
• Durant l'acte, els becaris contactaren amb els funcionaris que dirigiran, en qualitat de tutors, la seua labor en les diferents ŕrees de l'administració local

._000349

._000296
El passat divendres, el saló de plens de la Casa Consistorial d'Almussafes acollí l'acte de presentació pública dels tretze jóvens estudiants de la localitat que este estiu han sigut seleccionats per a participar en el projecte “La Dipu et beca” 2015. Els becaris, nou universitaris i altres quatre que cursen cicles formatius, desenrotllaran les seues pràctiques en diferents àrees d'activitat de l'administració local, a partir de dimecres que ve dia 1 de juliol i fins al 30 d'agost, labor per la qual percebran 1.000 euros per alumne.
Albert Girona Albuixech va presidir eixe mateix matí el seu últim acte oficial com a alcalde del Consistori d'Almussafes amb motiu de la presentació pública dels tretze estudiants de la localitat seleccionats per al projecte “La Dipu et beca” 2015.
Girona els animà a aprofitar intensament els dos mesos de pràctiques formatives en l'administració local, a través d'este programa, impulsat des de la Diputació de València, a què l'ajuntament s'ha sumat, per sèptim any consecutiu.
Els tretze becaris són jóvens estudiants majors de 18 anys, que estiguen cursant estudis universitaris i de Formació Professional. En el cas dels nou universitaris, les seues funcions a partir del pròxim dia 1 de juliol es desenrotllaran en les àrees d'Economia, Urbanisme, Cultura, Desenrotllament Local, Joventut i Esports, Benestar Social, Comunicació, Secretaria i Seguretat Ciutadana.  Per la seua banda, les quatre places convocades per als alumnes de cicles formatius han sigut assignades als departaments d'Urbanisme, Urbanisme, Joventut i Esports, i Secretaria.
Igual que en les sis edicions anteriors, conclòs el termini de presentació de les peticions, convocat durant el mes de maig, la comissió avaluadora va estudiar els expedients presentats pels 45 aspirants registrats en esta nova convocatòria per a realitzar la corresponent baremació i selecció i la consegüent proposta d'adjudicació de les tretze beques assignades a Almussafes, basant-se en les necessitats concretes i llocs disponibles per a l'estiu.
Durant l'acte, els becaris contactaren amb els funcionaris que dirigiran, en qualitat de tutors, la seua labor en les diferents àrees de l'administració local, una iniciativa que s'incentiva econòmicament, ja que percebran una bossa d'ajuda de 500 euros bruts mensuals per la seua dedicació professional durant els mesos de juliol i agost. De nou l'Ajuntament d'Almussafes aportarà el 20% del cost del programa, que ascendirà a la quantitat de 2.600 euros, i la Diputació de València finançarà el 80% restant.
Ajuntament d'Almussafes