L'Ajuntament d'Alginet signa el conveni de col·laboració amb la Societat Artística Musical

Viernes, 17 de enero de 2014 | e6d.es
• La partida pressupostŕria que destina l'Ajuntament no ha variat en 4 anys

._000250
Jesús Boluda, Alcalde d'Alginet, Juan Piera, President de la Societat Artística Musical d'Alginet, Ainoha Gonzalez, Secretaria de la SAMA i José Ibor Secretari de l'Ajuntament s'han reunit aquest mati al despatx de l'alcalde per a signar l'acord de col·laboració. Es tracta d'un document on es reflexa els actes socioculturals de l'Ajuntament on la Banda de Música estarà com la Cavalcada de Reis, el concert de la Setmana de la Dona, Carnestoltes, Cavalcada del ninot, concert de Santa Cecilia, Festival de Bandes Juvenils i altres, així com la partida que destina en subvenció l'Ajuntament.
Aquest any, la subvenció no ha patit cap retallada i té un import de 67.400 €, gran part del qual "va destinat a l'escola de música", afirmava Piera, president de la Societat. Per la seua banda Boluda afirmava que "com a Regidor de Cultura i educació considere que aquesta subvenció és per a un fi cultural però per damunt de tot és per a un fi educacional ja que, en temps de crisi cal seguir apostant per l'educació i en aquest cas, per a seguir fent gran l'escola de música". La Casa de la Música d'Alginet en poc de temps estarà en obres ja que amb la subvenció de la Diputació de València es va a adequar per a poder  impartir el grau professional. Des de l'Ajuntament s'està esperant els altres 100.000 € que falten per a tenir l'import del cost de l'obra.
Piera  afirmava que " aquest any comptem amb més alumnes que l'any passat, en total a hores d'ara són 230 alumnes i amb l'adequació de la Casa per a fer el grau professional en breu tindrem més futurs músics. Des de la directiva estem molt contents de la subvenció de l'Ajuntament però a la llarga es quedarà curta vist l'increment d'alumnes per any".
Ajuntament d'Alginet