L'Ajuntament d'Alginet ha perdut una subvenció de fins a 3 milions d'euros per als polígons del poble

Lunes, 30 de julio de 2018 | e6d.es
• “Perquè l'alcalde no sabia que existien i este és un error enorme que demostra que Alginet està gestionada per gent incapaç”

._000551
L'ajuntament ha deixat passar les subvencions que l'IVACE ha concedit per a millora, modernització i dotació d'infraestructures i serveis per a polígons i àrees industrials. Estes ajudes, que s'acaben de publicar, finançaven entre el 70 i el 100% de projectes de millora dels polígons industrials, amb una quantitat màxima de 1 milió d'euros per polígon. Alginet té 3 polígons industrials, això significa una possible inversió de fins a 3 milions d'euros que haurien repercutit directament en el foment de l'ocupació al poble.
Estes inversions haurien servit per a millorar en la seguretat i vídeo-vigilància de les empreses, la implantació de fibra òptica, la creació de carrils bici, la millora del tractament dels residus i de les aigües, la millora de l'enllumenat, les infraestructures contra els incendis, la creació de zones verdes, d'aparcaments, les senyalitzacions dels carrers, entre altres.
Per al secretari general del PSPV-PSOE d'Alginet, Hèctor Máñez, “el poble ha perdut estes subvencions perquè l'alcalde no sabia que existien i este és un error enorme que demostra que Alginet està gestionada per gent que és incapaç”. Sobre estes ajudes, que són per als exercicis 2018 i 2019, Máñez ha afegit que “la lamentable gestió d'este govern repercuteix en què no es fomenta l'ocupació, que les empreses instal·lades ací deixen de rebre els serveis que deurien i que paguen amb els seus impostos i que els nostres polígons competeixen en desavantatge amb els dels pobles que sí han demanat les ajudes”.
Als pobles del nostre voltant vegem que l'Alcúdia modernitzarà els seus polígons amb projectes que valen més de 400.000€ i l'ajuntament només haurà de pagar 33.000€; a Algemesí les actuacions tenen un valor de 700.000€ subvencionats al 90%; o Almussafes, amb projectes per valor de més de 200.000€ i subvencions del 91%, entre altres.
Hèctor Máñez ha valorat que “Alginet mereix més que l'equip de govern que té ara mateix, mereix un govern que faça el nostre poble atractiu per a inversions empresarials i que fomente l'ocupació amb treballs de qualitat. En definitiva, un govern que mire per la gent”.
PSPV Alginet