L’Ajuntament d’Alginet aprova els pressupostos per al 2017

Lunes, 2 de enero de 2017 | e6d.es
• L’equip de govern format per Compromís i Socialistes d’Alginet han aprovat un pressupost de 9.331.900 euros

._000368

._000407
Dijous es va celebrar l’últim ple municipal de 2016 i el tema principal va ser la presentació, discussió i finalment aprovació dels pressupostos per al proper 2017. L’equip de govern format per Compromís i Socialistes d’Alginet han aprovat un pressupost de 9.331.900 €. Estos són uns pressupostos que segons el regidor d’Hisenda, Jordi Roig, s’han tractat d’adequar a la situació actual del poble, solventant les màximes necessitats possibles i sense caure en l’endeutament. Del pressupost es pot destacar una important quantitat destinada a subvencions amb un total de 660.000 €.  Estes subvencions van destinades a les diferents associacions i clubs esportius d’Alginet, així com per als esportistes del poble que participen en competicions nacionals o internacionals i que necessiten d’estes ajudes.
Dins d’estes subvencions trobem també les activitats extraescolars als centres educatius, així com la subvencions per als menjadors escolars.
La Societat Artística Musical d’Alginet també veu augmentada la seua subvenció per al proper any, pensant en la homologació de les aules per a poder impartir el grau professional a partir de 2017.
L’altre punt important d’estos pressupostos fa referència al Pla d’Ocupació, que s’ha pressupostat en 400.000 €. Este pla d’ocupació té previst donar feina a un total de 260 persones, especialment en l’àmbit de l’obra i la jardineria, però també en tasques socials com ara l’assistència a domicili per a les persones que necessiten ajuda i tenen mobilitat reduïda. L’última partida important en quan a inversions fa referència a la construcció de nous nínxols al cementeri municipal.  Esta inversió pujarà fins els 570.000 €.
Ajuntament d'Alginet