L’Ajuntament d’Algemesí posa a la venda 25 places d’aparcament del pàrquing del Mercat

Lunes, 14 de diciembre de 2015 | e6d.es
• El nou preu es basa en la valoració dels tècnics i d’acord amb la ubicació de les places, l’any de construcció i el preu de mercat

._000414
El pàrquing de la plaça del Mercat, que consta de dos plantes amb un total de 217 places d’aparcament per a cotxes i 9 per a motos, només va aconseguir vendre 6 places amb l’anterior equip de govern. El motiu va ser el preu elevat –per damunt del preu de mercat– i la falta d’un estudi de viabilitat que comprovara la necessitat real de construir el pàrquing.
Ara, el nou equip de govern del PSPV i Esquerra Unida fixa el preu segons el criteri dels professionals i de l’equip tècnic de l’ajuntament, i evita així la interferència política en assumptes de gran complexitat. En definitiva, s’ha refet la valoració anterior i s’ha posat com a preu d’eixida aquell que han realitzat els tècnics, d’acord amb el preu de mercat, la ubicació de les places i l’any de construcció de l’obra. El preu final és de 15.374€, més IVA, per a cadascuna d’eixes 25 places d’aparcament de la primera planta del soterrani. Des de la nova corporació s’argumenta que “es tracta d’una obra totalment innecessària ateses les necessitats reals de la gent. No obstant això, cal governar i això implica assumir les herències rebudes”.
El termini màxim per a presentar les propostes econòmiques amb el procés de subhasta serà fins al dia 24 de desembre de 2015, a les 14.00h, en el punt d’informació de l’ajuntament. S’informa, a més, que el plec de condicions es troba en la web municipal: www.algemesi.net.
Ajuntament d’Algemesí