L'Ajuntament d'Algemesí organitza una nova setmana de persones amb discapacitat

Martes, 1 de diciembre de 2015 | e6d.es
• De dilluns a divendres, de 18 a 19.30 hores, l’Espai Jove acollirŕ les diverses activitats coincidint amb el Dia internacional de les persones amb discapacitat

._000389
La setmana de persones amb discapacitat comença hui dilluns, a les 18 hores, amb un contacontes dedicat als més menuts, amb diferents històries, plenes d’aventures i vivències extraordinàries.
El dimarts, l’Espai Jove també acollirà el “Venedor de fum”, una activitat encarada a comprendre el funcionament del cicle de l’aigua a través de contes, titelles, màgia i teatre. Les activitats lúdiques continuaran dimecres amb més jocs d’integració i diversió.
Dijous els més menuts podran gaudir de la ludoteca “Fem joc”, que els permetrà posar en marxa les seues destreses i habilitats, a més de cooperar entre els participants per a assolir els objectius. Novament, i amb intenció de començar a conscienciar els més menuts amb el medi ambient, el material emprat per a aquestes activitats (botelles, llaunes, etc.) serà tot reciclat.
Per últim, i per concloure la setmana de persones amb discapacitat, divendres hi haurà “Màgia per a tots”, amb tallers i mostres del món de la il•lusió i el misteri.
Ajuntament d'Algemesí