L’Ajuntament d’Algemesí lamenta la mort d’un motorista en els prolegňmens de la Cursa de Sant Onofre

Domingo, 14 de junio de 2015 | e6d.es
• Per aquest motiu, la competició ha quedat suspesa

En nom de tots els ciutadans d’Algemesí i en el meu propi com a Alcaldessa de la Ciutat lamentem profundament el fet ocorregut en el transcurs de la volta de reconeixement de la cursa de motos que anava a celebrar-se avui i en el qual ha perdut la vida el motorista Timothy-Hector Swinscoe nascut el 18 d’octubre de 1960 al Regne Unit després de patir un greu accident.
Malgrat els esforços de l’organització que ha traslladat al ferit immediatament a l’Hospital de la Ribera, res s’ha pogut fer per salvar la vida d’aquest esportista la mala sort del qual l’ha embestit amb un cop mortal.
Segons informa la Policia Local d’Algemesí la tramitació del procediment de trasllat, avís a la família i la resta de protocols a seguir en aquestos casos els assumeix la Policia Judicial.
Sentim profundament la pèrdua d’aquesta persona durant la festivitat de Sant Onofre. La cursa, que reuneix a grans i reconeguts esportistes d’aquesta modalitat, ha quedat suspesa. Volem fer extens a familiars i amics el nostre condol i posar-nos a la seua disposició per a tot el que necessiten.
Descanse en pau
Ajuntament d’Algemesí