L'agrupació de Protecció Civil de l'Alcúdia inaugurà la seua nova central

Miércoles, 27 de febrero de 2019 | e6d.es
• L'esdeveniment també va ser aprofitat per fer lliurament de diversos diplomes d'agraïment i premis honorífics

._000256

._000509
El passat dissabte, 23 de febrer, va tindre lloc la inauguració de la nova central de l'Agrupació de Protecció Civil de l'Alcúdia: un espai on, a partir d'ara, el cos de voluntaris que treballen al grup podran continuar desenvolupant els seus serveis amb l'objectiu d'assistir i servir a la ciutadania. A l'acte van estar presents l'Alcalde Andreu Salom Porta, a més de diversos regidors de l'Ajuntament i representants d'altres Associacions veïnes i Agrupacions de Protecció Civil de les localitats que col•laboren amb l'Alcúdia.
L'esdeveniment també va ser aprofitat per fer lliurament de diversos diplomes d'agraïment i premis honorífics per reconèixer l'esforç i les tasques que es duen a terme a través d'aquesta organització, on treballen de manera altruista els voluntaris que, al llarg dels anys, han estat sempre presents en la majoria dels esdeveniments festius - tant culturals com esportius – que es realitzen al poble.
Així mateix, l'Alcalde Andreu Salom va destacar "la necessitat de caràcter urgent" de disposar d'un Cos de voluntaris com el de Protecció Civil, ressaltant del grup la seua dedicació, treball i el fet que amb la seua presència és més fàcil gestionar els diversos actes i festivitats de la localitat on és necessària la seguretat i prevenció de problemes que puguen afectar els participants de l'activitat.
És per això que, per a dur a terme les seues tasques, l'Associació disposa actualment de diversos mitjans de transport, com un remolc d'actuació immediata, llanxes, bicicletes elèctriques, un vehicle tot terreny 4 x 4 i un quad, entre altres exemples. Aquests mitjans van ser igualment presentats a l'acte d'inauguració per Jose Sapiña Fernández, Cap Actual de l'Agrupació de Protecció Civil de l'Alcúdia, qui també va ser condecorat amb la medalla d'or de la Generalitat i la del mèrit policial - amb distintiu blau - per les seues tasques com professional en aquesta matèria.
Ajuntament de l'Alcúdia