L'agricultura ecològica reclama a Carlet una visió transversal de la seua activitat

Miércoles, 3 de julio de 2019 | e6d.es
• Davant un aforament de més de 180 assistents, l'esdeveniment s'ha pogut seguir a través de les RRSS generant més d'1.099.647 impactes i 348 tuits

._000509

._000256
La Comunitat Valenciana se situa al capdavant en quan a creixement de l'agricultura ecològica: només en 4 anys la superfície ecològica ha passat del 5% al 15% de la total agrària. Hui, amb un aforament de més de 180 persones, la Casa de la Cultura de Carlet ha acollit hui la celebració de la Tertúlia #BusinessAGRO Comercialització i Rendibilitat en l'Agricultura Ecològica, un fòrum de debat sobre un dels models productius amb major creixement al nostre país, i que ha estat organitzat per Set Agromarketing i eComercio Agrari, amb la col•laboració del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana i LA UNIÓ  de Llauradors, i el patrocini de Compo Expert, Demoagro Specialty (Turis, València, de l'1 al 3 d'octubre) i Comercial Químiques Massó.
Així ho ha posat de manifest José Antonio Rico, president del Comité d'Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana: “Aquesta Comunitat s'ha convertit en un referent nacional, encapçalant el creixement tant en el nombre d'operadors com en la superfície certificada. Durant el primer semestre de 2019 estem en condicions d'afirmar que continuarem sent la punta de llança del sector ecològic en l'àmbit nacional”.
En aquest context, Mª Josep Ortega, alcaldessa de Carlet s'ha volgut referir al protagonisme d'aquest municipi quant a agricultura ecològica per acollir no solament el CAECV sinó esdeveniments com el que hui ha tingut lloc.
Set Agromarketing._000625

._000604