La Volta a la Comunitat Valenciana projecta la imatge turÝstica de Cullera a 130 pa´sos

Jueves, 6 de febrero de 2020 | e6d.es
• La retransmissiˇ de lĺetapa ha proporcionat imatges espectaculars i informaciˇ turÝstica sobre el municipi

._000701
Cullera ha estat hui protagonista d'una nova retransmissió televisiva internacional. El final de la segona etapa de la Volta a la Comunitat Valenciana ha pogut ser vista pels teleespectadors de la cadena europea Eurosport i l'autonòmica À Punt.
En directe, s'han proporcionat imatges espectaculars i informació turística sobre el municipi, el que ha permés posar Cullera en els ulls de 130 països amb una audiència potencial de 195 milions d’espectadors, segons les dades de la mateixa organització de la Volta.
Un nombrós públic ha assistit hui al final de la segona etapa d'esta competició ciclista. La meta al radar meteorològic (La Bola) de Cullera era inèdita en el ciclisme professional amb una pujada curta i rampes exigents. L'emoció ha estat viva fins al final amb una lluita entre corredors en la qual s’ha imposat a l'esprint el jove eslové Tadej Pogačar.
L’alcalde de Cullera i diputat provincial de Turisme, Jordi Mayor, ha estat l'encarregat de fer-li entrega del mallot de guanyador i ha destacat que Cullera «s'ha fet major» en l'organització d'esdeveniments de gran envergadura al llarg dels darrers anys.
«Sempre hem defensat que una forma de desestacionalitzar i projectar la nostra imatge de marca és acollint esdeveniments de rellevància al llarg de tot l'any», ha dit l'alcalde. «Hui hem projectat novament la nostra marca turística. Si haguérem de pagar amb diners una campanya publicitària d'este tamany, seria impossible amb els nostres recursos», ha remarcat.
La festa del ciclisme valencià no s’ha viscut sols a l’alt de la muntanya de Cullera i en la pujada al Castell. El veïnat, aficionats al ciclisme i d’altres visitants també han pogut gaudir de l’ambient pels distints carrers i zones de la ciutat per on ha passat l’etapa com el Pont de la Bega, la rotonda d’Andrés Piles, la Diagonal del País Valencià, els carrers Cervantes i València, el Far, Los Olivos, Cap Blanc o el Racó.
Un ampli dispositiu de seguretat ha vetlat perquè el transcurs de la carrera s’esdevingués amb total normalitat i seguretat. A este desplegament de l’organització de la VCV s’han sumat agents de la Policia Local de Cullera, membres de l’agrupació local de Protecció Civil i la Guàrdia Civil.
L’organització de proves esportives d’esta envergadura, amb una gran projecció de les ciutats per les quals transcorre, forma part de l’estratègia de desestacionalització turística del consistori apostant per grans esdeveniments en mesos fora del turisme de sol i platja.
Per la seua banda, el regidor d'Esports, Javier Cerveró, ha volgut destacar l'esforç que hi ha al darrere de l'organització d'una prova com esta i ha agraït el treball de tècnics i Cossos i Forces de Seguretat.  «El repte organitzatiu d'este final d'etapa en l'alt de la muntanya ha conclòs de forma satisfactòria», ha assenyalat.
«No sols estem impulsant l'esport base, sinó que a més a més estem convertint Cullera en una ciutat de referència per a esdeveniments esportius de rellevància. Ara amb la Volta masculina i el pròxim dia 20 de febrer també amb final d'etapa a la nostra ciutat de la femenina», ha conclòs Cerveró.
Ajuntament de Cullera

 

._000689

,_000698

._000681