La vessant mÚs solidÓria i mediambiental del Menja't Sollana

Jueves, 7 de junio de 2018 | e6d.es
• El diumenge, a les 9 del matÝ, s'iniciarÓ la caminada de 5 quil˛metres des de la Plaša Major, recorrerÓ la marjal del municipi i acabarÓ a la zona de tapes de la fira

._000296

._000344
L'Ajuntament de Sollana i l'Associació Espanyola Contra el Càncer organitzen, el 10 de juny, una marxa solidària contra el càncer dins de la programació de la fira gastronòmica i cultural "Menja't Sollana". La cursa és una de les activitats de cloenda de la V edició del "Menja't Sollana" que durarà tres dies: 8, 9 i 10 i on es combinen música, gastronomia i oci per crear una proposta lúdica i festiva per al mes de juny. A les 9 del matí s'iniciarà la caminada de 5 quilòmetres des de la Plaça Major, recorrerà la marjal del municipi i acabarà a la zona de tapes de la fira on els participants esmorzaran després del passeig.
Aquesta iniciativa compleix tres anys i canvia el seu recorregut per donar a conéixer el patrimoni mediambiental del municipi de Sollana. Es tracta d'un recorregut, quasi en la seua totalitat, rural per conéixer el Parc Natural de l'Albufera a través de la Marjal. A més, després de la perellonà, període en el qual s'inunden els camps d'arròs, es podran veure els primers brots del cereal seguint les noves rutes verdes que ha senyalitzat l'Ajuntament de Sollana.
Durant el trajecte, es podrà gaudir dels aiguamolls de l'Ullal de la Font del Forner que en aquesta època de l'any estarà ple d'aus aquàtiques. "Pensem que és una proposta perfecta, ja que Sollana té espais verds i saludables molt prop del seu centre urbà", explica la regidora de turisme, Àngela Bosch Serra, que s'alegra de poder combinar dos tipus de turisme el rural i l'urbà en un mateix esdeveniment.
Ajuntament de Sollana

 

._000500VD