La unitat m˛bil de prevenciˇ del cÓncer de pell visita Almussafes

Jueves, 29 de noviembre de 2018 | e6d.es
• La unitat m˛bil ha atÚs a prop de 60 persones entre les 10 i les 14h junt amb l'Ajuntament

._000499
.
._000529
La unitat mòbil de prevenció del càncer de pell s'ha instal·lat, durant el matí de hui dijous, 29 de novembre, junt amb l'edifici consistorial, gràcies a la gestió desenrotllada per la Junta Local Lluita contra el Càncer. Este servici, a què la ciutadania ja va poder accedir de forma gratuïta en tres jornades durant l'any 2016 i una altra a principis d'enguany, torna a la localitat davant de l'alta demanda existent. Des de les 10 i fins a les 14 hores han passat pel punt d'informació i anàlisi més de 60 persones, els que han rebut consells de la doctora de l'IVO María Vicente Benavente. Més de 260 els veïns i veïnes s'han sotmés a estes revisions durant els dos últims anys, gràcies a esta iniciativa que acosta la sanitat al públic.

Pásate por Talleres Chust en Almussafes y te revisamos 20 puntos de seguridad para tu vehículo
GRATUITAMENTE  -  
Promoción válida hasta el 15 de diciembre – 
Clic aquí  ._000573


El servici de l'Associació Espanyola Lluita contra el Càncer que realitza proves per a previndre el càncer de pell s'ha desplaçat hui fins a Almussafes. La Junta Local Lluita contra el Càncer ha sol·licitat, per quinta vegada en els últims dos anys, la presència de la unitat mòbil que du a terme estes anàlisis preventives, donada la gran acollida registrada en les edicions anteriors.
El punt d'informació ha romàs obert a tota la ciutadania en l'esplanada de la Casa Consistorial durant quatre hores, període en què el personal mèdic ha atés de manera personalitzada a prop de 60 veïns i veïnes, els que s'han realitzat la prova gratuïta.
La doctora María Vicente Benavente, professional de l'Institut Valencià d'Oncologia, ha desenrotllat una sèrie de proves per a detectar melanomes i altres tipus de tumors i per a aconsellar els participants sobre els hàbits de vida saludable per a evitar l'aparició d'esta malaltia.
La presidenta d'AECC Almussafes, Adela Lladosa, mostra la seua satisfacció per l'excel·lent resposta a la iniciativa que, sens dubte, beneficia des del punt de vista de la prevenció i també per a aportar una major consciència ciutadana en la lluita contra esta malaltia.

Ajuntament d'Almussafes