La UD Castellonense, líder provisional en guanyar 1 a 0 al CD Dénia

Sábado, 13 de octubre de 2018 | e6d.es
• Minut de silenci en memòria de les víctimes per la tragèdia de Sant Llorenç des Cardassar (Mallorca)

._000517
UD Castellonense va formar en porteria a Eric, i amb els jugadors Ramsés, Javi Selvas, Jordi Penalva (Kevin, 72’), Coke, Marcos Campos (Àlex, 88’), Rafael Hervás, Renzo (Manolo Martin, 57’), Palomares, Alberto López (Dani, 78’), Carrasco. Entrenador, Javier Garcia Pons. Capità d’equip, Ramsés. Delegat d’equip, Andreu Beltran Herrero. Delegat de camp, Emilio Aviñò Torregrosa.
CD Dénia va formar amb José Carlos en porteria, i els jugadors de camp, Crespo, Mateo, Ferran, Nico, Jordi, Adrián (Luis, 76’), Santafe (Beiber, 84’), Guerrero, Cèsar, Panucci. Entrenador, Diego Miñana Gilabert. Capità d’equip, Panucci. Delegat equip, José Pastor Carpi.
Gol del Castellonense, marcat per Javi Selvas (79’)
Partit arbitrat pel col·legiat, José Martínez Vilches, auxiliat en les bandes com Assistent 1r, Carlos Eduardo Soder, i com Assistent 2n, Sergio Muñoz Pérez. Delegació Arbitres de Benidorm. Bon arbitratge per part del trio arbitral, aplicant el reglament i seguint de prop les jugades, sense influir les seues decisions en el resultat final, el col·legiat Martínez Vilches.
Va amonestar al jugador del Castellonense, Jordi Penalva (63’), i als jugadors del Dénia, Mateo (65’), Ferran (70’), Panucci (89’).
Partit de futbol avançat i jugat el 12 d'octubre del 2018, en el Camp Municipal l’Almenà de Villanueva de Castellón, Jornada 7é, del Grup III de Regional Preferent, en una calorosa matinada, i bona entrada d’aficionats.
Amb la victòria de hui, el Castellonense encadena 3 victòries seguides, marcant 5 gols i mantenint la porteria a 0, on els jugadors de Javier Garcia, van millorant en mantenir la porteria a 0, però falta definir millor les jugades d’atac per a transformar-les en gols.
Abans de començar el partit, es va guardar un minut de silenci, per les víctimes ocorregudes en l’illa de Mallorca.
Partit molt disputat, on ja en la primera part els jugadors dels dos equips han intentat fer-se en el control del partit, cosa que no han aconseguit, però que podria haver canviat la cosa si en el minut 3, no haguera anul·lat un gol al capità de la Dénia, Panucci, per considerar Martínez Vilches, estava en fora de joc. En el 14’, una bona jugada de Carrasco que envia el baló a Marcos Campos, situat dins àrea, i el seu xut a porteria és desviat per la defensa a corner. Panucci u dels jugadors més actius de la Dénia, ha tingut una bona ocasió de gol en 1 contra 1, de cara a porteria, que no ha sabut acabar bé la jugada. 2’ després ha sigut el Castellonense per mediació de Rafa Hervás, en controlar el baló dins l’àrea de la Dénia, i el seu xut ha enviat el baló fora llepant el travesser de la porteria defensada per Jose Carlos.
Segona part semblant a la primera, on Palomares ha estat a punt d’inaugurar el marcador, si un defensor de Dénia no haguera interceptat la trajectòria del baló. La Dénia també ha disposat d’una ocasió de gol en una bona combinació entre Cèsar i Panucci que davant Eric, envia el baló per dalt de la porteria.
1 a 0, 79’. Baló que envia per alt Marcos Campos al centre de l'àrea de la Dénia, i Javi Selvas venint de darrere remata de cap el baló al fons de la xarxa de la porteria defesa per José Carlos.
Apunta bones maneres el jove jugador del Castellonense, Kevin, que ha eixit per compte de Jordi Penalva, així com la seguretat que dona baix pal Eric. La resta de jugadors dels Castellonense, han bregat per aconseguir aquest triomf.
Victoria treballada pel Castellonense, davant un equip que hi ha de tindre a compte per a lluitar en el jocs de cap.
Amb aquesta victòria l’equip de La Ribera encapçala provisionalment la classificació amb 16 punts, i la pròxima jornada visitarà el difícil camp del Xàbia, que està per part alta, i la Dénia rebrà a casa al a un equip assequible, com el Monte Sion.