La UD Castellonense FemenÝ jugarÓ en la Primera Regional la pr˛xima temporada

MiÚrcoles, 30 de mayo de 2018 | e6d.es
• Rocio Sauco Armengol, amb 44 gols, mÓxima golejadora del Grup 4 de Segona Regional

._000536
Finalitzada la temporada 2017-18, la UD Castellonense femení, de la mà del seu entrenador Gaby Martínez, jugador del primer equip masculí de la UD Castellonense, ha quallat una molt bona temporada, aconseguint el primer lloc de la classificació amb 59 punts, i a 9 punts en segona posició, CF Atlètic Càrcer A, amb 50 punts.
A més en la seua plantilla té a Rocío Sauco Armengol, una jugadora que fa futbol fàcil de cara a porteria en el baló en les seues botes, màxima golejadora del Grup 4, amb 44 gols, i segona màxima golejadora dels 6 grups de Segona Regional.
La segona màxima golejadora del Grup 4, ha sigut Domita Gabriela Dudau, del CF Atlètic Càrcer A, amb 19 gols.
El futbol femení va obrint-se pas dins del món del futbol, mostrant una forma de jugar no massa diferent del masculí, guanyant-se l’admiració, respecte i suport dels aficionats.
La història de la formació del primer equip Femení en la UD Castellonense, ens porta a la:
Temporada: 2014-2015.
Va jugar el primer partit en casa del Daimús CF, el 12 d’octubre del 2014, i van perdre per 7 a 0.
L’equip estava format per 11 jugadores:
Nicomedes Vallés, en la porteria, i les jugadores de camp, Victòria Eugènia Pausa, Erika Sabater, Paula Fons, Míriam Roig, Maria Gil, Judit Añó, Neus Vallés, Lara Maria Requena, Ana Isabel Cuenca, Mireia Samblancat.
Al finalitzar la temporada, quedaren en el lloc 10 de 13 equips, del Grup 3r, Segona Regional.
Temporada: 2015-2016
Maria Nicolas, en porteria, i les jugadores, Aida Bria, Sandra Garrigues, Lourdes Sanz, Míriam Roig, Inés Puchol, Jana Gimeno, Esther Palomares, Rocío Sala, Paula Fons, Alma Salvador, Erika Richart, Ana Isabel Cuenca, Ana Maria Bonafé, Clara Giménez, Mari Carmen Vargas, Entrenadora: Judit Añó.
La jugadora Judit Añó, es fa càrrec com entrenadora de l’equip, i que finalitza la temporada en el lloc 11, de 14 equips, on l’equip millora tant en joc, com en les seues estadístiques.
Temporada: 2016-2017
Maria Nicolas, en porteria, i les jugadores, Aida Bria, Sandra Garrigues, Sara Oliver, Paula Fons, Sandra Martínez, Inis Puchol, Clara Giménez, Jessica Murciano, Alma Salvador, Rocío Sauco, Mireia Samblancat, Ana Isabel Cuenca, Míriam Roig, Maria Gil, Cristina Gimeno. Entrenadora, Judit Añó.
Rocío Sauco, en esta seua primera temporada en l’equip, va marcar 43 gols.
L’equip va quedar en 5é posició de 14 equips.
Temporada: 2017-2018
Maria Nicolas, en porteria, i les jugadores, Maria Oreto Cervera, Rosella Sanz, Míriam Roig, Paula Fons, Inés Puchol, Alma Salvador, Cristina Gimeno, Laura Gil, Rocío Sauco, Rocío Sala, Maria Jesús Ramírez, Mireia Samblancat, Nerea Garrigues, Clara Giménez. Entrenador, Gaby Martínez.
Finalitza en 1r lloc i li trau 9 punts al segon classificat, CF Atlètic Càrcer A.
Rocío Sauco Armengol, amb 44 gols, màxima golejadora del Grup 4 de Segona Regional.
La UD Castellonense Femení, compta en el seu equip actual jugadores que començaren en el seu inici en la temporada 2014-2015, i que no han deixat de jugar, com la seua portera, Maria Nicolàs Rubio, i les jugadores, Clara Gimenez Bou, Sandra Garrigues Pons, Inés Puchol Pellicer, Paula Pons Sancho i Aida Bria Machado, així com Judit Añó Masip, com a jugadora primer, i com entrenadora les temporades 2015-2016 i 2016-2017.
La satisfacció de Miguel Angel Plà, president de la UD Castellonense, com de son pare Eliseu Pla, i de Gaby Martínez, actual entrenador, es plena i satisfactòria, de tindre un equip femení en Villanueva de Castellón.
Eduardo Sala, text i fotos


._000410


._000389