| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

POBLACIONS » Carcaixent » Esports » Futbol

La UD Carcaixent s'imposa al EMFB Manuel-L’Enova en un partit "bronco i copero"

UD Carcaixent, 4 - EMFB Manuel-L’Enova, 1

._000006
Partit disputat en una vesprada mes primaveral que tardorenca, amb una bona entrada en els "Quatre Camins" de Carcaixent.
El partit va començar molt travat, sense cap equip amo de la possessió ni del partit i mes quan en el minut 15 es van avançar els visitants amb un gol de falta directa que va marcar Carlos.
Per sort per al Carcaixent el gol de l'empat va arribar als tres minuts i açò va evitar que els visitants s'assentaren amb el marcador a favor i complicaren la remuntada als locals.
Amb l'empat l’UD va començar a ensenyorir-se del partit i posar cèrcol a la porteria defensada per David, arribant fins i tot a desaprofitar un penal que Salva Gascón va enviar fora.
El partit era fort, amb contacte i l'arbitre no va saber ensenyorir-se de la situació i va ser pujant la intensitat per part dels visitants per a no perdre la cara al partit arribant fins i tot a la brusquedat i no va ser fins que es va produir l'agressió del central David en el minut 30 (va acabar expulsat i lesionat) que l'arbitre no va reaccionar.
En aqueixa jugada en la qual David agredeix al nostre davanter Borja (anteriorment ja ho havia fet però no ho havia vist l'arbitre), es van calfar els ànims entre la banqueta i jugadors visitants i la graderia encara que al final tot quedá en paraules i no s'arribe a mes.
Per sort i prop del descans el UD.CARCAXIENT, va aconseguir el gol que li avançava en el marcador per mediació de Ripoll en un llançament perfecte de falta des de la frontal.
La segona part amb el marcador a favor i jugant contra deu, solament va haver de passar el temps perquè els gols locals anaren augmentant en el marcador, acabant amb un 4-1 però que fàcilment haguera pogut ser mes ampli.
Resumint partit "bronco i copero", com molts que ens trobarem al llarg de la temporada que tirant de classe i ofici hem tret avant.

Alineacions
UD Carcaixent:
Marcos, Modesto, Vicent, David (Jose Carlos m.78), Arturo (Xesco m.66), Gascón, Salva Pla, Ripoll (Mario m.55), Kike (Adrian m.68), Adri Guillem i Borja.

EMFB Manuel-L’Enova
David, Carles, Josep, Angel, Victor, Steven (Ricardo m.38), Carlos (Ezequiel m.63), Eduardo (Jordi m.65), Jayro, Gerardo i David.

Arbitre:
Dirigí el encontre José Cabanilles Lozano amb un actuació dolenta ja que no va saber manejar el partit, permetent el joc dur per part dels visitants fins que desemboque en l'agressió i la tangana entre jugadors visitants i la gradería.