21/09/2015

POBLACIONS » Carcaixent » Esports » Futbol

La UD Carcaixent comença la temporada perdent el primer partit

No va aprofitar les oportunitats que va tindre al llarg de la primera part

Va arrancar la temporada 2015-2016 en el camp dels "Quatre Camins" de Carcaixent amb un mal sabor de boca, igual que la temporada passada el primer partit com a local s'ha perdut.
En aquesta ocasió jugàvem contra el *Idella, un equip que va venir a Carcaixent a no perdre i que es porte els 3 punts sense haver realitzat un sol xut a porteria, inexplicable.
La primera part va acabar sense gols a causa dels errors dels davanters i a alguna bona intervenció del porter visitant, podent-se comptabilitzar fins a 4 jugades en les quals els davanters locals van desaprofitar claríssimes ocasions de gol, fins i tot mà a mà amb el porter.
Com açò del futbol és així, el que perdona acaba pagant, al començament de la segona part, dues pilotes bombades a l'àrea, dues rebutges/rebutjos defectuosos van acabar amb dos gols en pròpia porta que van posar el partit molt complicat per a remuntar.
Els 35 minuts que restaven de partit va ser un intent per part del Carcaixent de primer retallar distàncies, cosa que va arribar al minut 71 per a a continuació, intentar l'empat que finalment no va arribar en el setge que van sotmetre a l'equip visitant.
Resumint, partit en el qual esperem s'haja gastat tota la mala sort cara al gol de la temporada i que a poc a poc es vaja recuperant el gol i també als nombrosos lesionats amb els quals hem començat la temporada.
Ara a passar pàgina i pensar en el complicat desplaçament que tenim la setmana vinent en la qual visitem al UD.Castellonense.
ALINEACIONS:
UD.CARCAIXENT: Jordi, Modesto(Xesco m.70), Vicent, David (Adri Guillem m.60), Arturo, Gascón, Salva Pla, Ripoll(Adrián Lorente m.82), Mario, Kike i Borja.
IDELLA, CF. “A” Héctor ,Miguel(Carlos m.67), Harold, Alejandro(Mario m.84), Javier, Víctor, Ismael (Miguel m.90) , José Alejandro, José Daniel(Ivan m.62), Mario i Carlos.
GOLS: 0-1 Min. 50 David (pp), 0-2 Min. 53 Modesto (pp), 1-2               Min. 71 Gascón
ARBITRE: Dirigí el encontre Pablo García Calabuig, que no cuallá una bona actuació peró no influí en el resultat final. Amonestá per el Carcaixent a Ripoll, Modesto, Vicent, Mario, Gascón, Arturo i Kike. Mentre que per el Idella amonestá a Harold, Ismael i al fisio Juan.