| Edició núm. | Any: 12 | Notícies: | Fotografies: | Comentaris d'usuaris:

POBLACIONS » Carcaixent » Esports » Futbol

La UD Carcaixent, amb els nervis a flor de pell per les últimes derrotes, s'imposa al Monforte CF

UD Carcaixent, 2 - Monforte CF, 1

._000006
Partit que va començar com els últims disputats com a locals, amb els nervis a flor de pell per part dels jugadors locals i com va ocórrer en l'anterior partit el visitant ho va aprofitar per a avançar-se en el marcador en el minut 8 de la primera meitat quan ja havia desaprofitat una clara ocasió.
Arran del gol i el pas dels minuts els nervis van ser en augment en el UD.CARCAIXENT, mentre que el Monforte CF, cada vegada estava mes assentat en el terreny de joc i amb les idees mes clares i reforçades pel marcador i el pas dels minuts.
La segona part va començar igual que havia acabat la primera, però amb un Carcaixent mes bolcat, si podia ser, a aconseguir l'empat i deixant una mica abandonada la defensa cosa que el Monforte va intentar aprofitar en un parell de contres que no van pujar el 0-2 per dues bones intervencions de Marcos.
José Castillo va moure la banqueta i els canvis va semblar que van asseure bé al Carcaixent perquè es va tranquil·litzar el joc i s'intente jugar la pilota per a arribar a l'àrea contrària.
Tot va poder haver canviat si en el minut 85 en una contra molt bé portada pel Monforte no va ser culminada pel seu davanter (possiblement en fora de joc) quan estava sol davant la porteria amb el porter pràcticament en terra.
Així es va arribar al gran final que ens tènia preparat el partit. Van ser cinc minuts, dels quals 4 van ser en temps de prolongació on els dos gols que va aconseguir el Carcaixent van portar al deliri als aficionats del "Quatre Camins", aconseguint una victòria que esperem servisca per a canviar el rumb que es portava amb les dues derrotes anteriors.
Destacaríem per part del Carcaixent Adrián Ferrandis per la seua lluita i el gol de l'empat i pel Monforte, la lluita i el saber estar de tot el bloc.

Alineacions
UD  Carcaixent:
Marcos, José Carlos (Eusebio m.65), Palero, Vicent, Arturo, Baldo, Gascón, Adri (Josep m.90), Hiroto (Juanjo m.70), Serra i Adrián
Monforme CF:
Pedro, Christian (Gaspar m.46), Ivan, Sergio, David (Sergio m.50), Alberto, Victoriano (Carlos José m.46), Jorge, Marcos, Ivan (David m.70) i Alvaro

Gols
Min. 09  Alberto Pomares
Min. 89  Adrián Ferrandis
Min. 93  Salva Gascón

Partit dirigit per l’arbitre Sergio Moreno Sanchez que va amonestar per el UD.CARCAIXENT a Serra, Baldo, Adrian i l’entrenador Castillo i per el Monforte a Gaspar y Francisco Javier.