La tercera edició del Nan@fest s’enceta este dissabte a Alzira

Jueves, 9 de mayo de 2019 | e6d.es
• La regidora Aida Ginestar s'acomiadat emocionada dels companys i tècnics de l'àrea de Cultura de l'Ajuntament

._000637

Este dissabte 11 de maig tindrà lloc al Parc de l’Alquenència d’Alzira la tercera edició del Nanofest. Un festival de música per a tota la família amb programació per a grans i menuts. 19 zones de diversió amb programació independent que inclouen concerts, tallers, zona gastronòmica i de picnic i, fins i tot, una fireta del llibre. Esta tercera edició comptarà amb l’actuació de la Pandilla de Drilo, la Factoria de Sons amb Aitana Ferrer i Marcel Macià entre d’altres. A més de tot això, tallers de batucada, ceràmica i manualitats per als més menuts. Tot pensat per a que les famílies gaudisquen d’una jornada de tots i per a tots. Com ja es va fer l’any passat, s’ha mostrat també la motxilla del Nan@fest que estarà disponible a la botiga del festival. Els assistents podran comprar este pack que conté:motxilla, pintures, gorra, botelleta d’aigua i enguany com a novetat s’incorpora el conte El somni de Drilo, de la dissenyadora local Empargrafia.
L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, l’ha definit com “Una jornada on els xiquets i xiquetes són els protagonistes, en un espai ple de musica, art i jocs creat per a ells.” Des de la Regidoria de Cultura, Aida Ginestar, s’ha mostrat orgullosa del treball fet en estos quatre anys i d’haver donat vida un espai que s’ha convertit en referència no sols a nivell local. S’espera que el públic assistent siga nombrós, de manera que els pares i mares poden acudir al punt d’informació del festival per tal d’arreplegar una polsera identificativa per a que els xiquets i xiquetes estiguen identificats en qualsevol moment.
Ginestar, ha aprofitat la presentació del Nanofest per acomiadar-se com a regidora. S’ha mostrat emocionada i satisfeta pels projectes duts a terme, com ara el Nanofest o Art al carrer, iniciatives consolidades ja a la nostra ciutat. L’acte ha acabat amb les primeres firmes al llibre de  signatures del NAN@FEST2019 per part de l’alcalde i la regidora. Podeu consultar tos els detalls del festival ací.

Ajuntament d'Alzira


 

._000368

._000520