La Tercera Edat d'Almussafes participa en dos tallers sobre emocions i relaxació

Jueves, 9 de noviembre de 2017 | e6d.es
• Al voltant de 20 persones han participat en ambdues sessions, celebrades en la Llar dels Jubilats del municipi

._000006
Hui, dijous 9 de novembre, una vintena de persones del col•lectiu de majors d'Almussafes ha participat en un taller de relaxació organitzat pel consistori municipal en col•laboració amb la Diputació de València en la Llar dels Jubilats d'Almussafes. Azahara Rodríguez, llicenciada en Art Dramàtic i Màster en Relaxació, ha impartit la sessió, en la qual els assistents han après senzilles tècniques per a aprendre a relaxar-se, reduir l'estrès, l'ansietat, els patiments, els pensaments negatius i la tensió muscular.
El passat dilluns 6 de novembre ja es va dur a terme una activitat similar en aquesta infraestructura pública. Al voltant d'una vintena d’almussafenys i almussafenyes van treballar l'autoconeixement, el control de les emocions, les motivacions, l'empatia i les bones relacions amb els altres en el taller d'emocions impartit per la psicòloga Aitana Camps qui, com Azahara Rodríguez, col•labora amb el Programa de Formació dels Majors de la institució provincial.
“Cal seguir apostant per iniciatives que contribuïsquen a un envelliment actiu de la nostra ciutadania i aquestes dues activitats, que han comptat amb un excel•lent acolliment, són la mostra que els veïns i veïnes d'Almussafes també estan convençuts de la importància de seguir treballant pel benestar personal”, destaca la regidora de la Tercera Edat de l'Ajuntament d'Almussafes, Paqui Oliver.
Ajuntament d'Almussafes