La TaŁt es proclama la millor falla de Cullera 2013

Lunes, 18 de marzo de 2013 | e6d.es
• Els Jardins del Mercat van ser l'escenari d'un dels actes fallers que mťs gent reunix
elarmariodeamanda20121129
La Falla de la Taüt és va proclamar ahir guanyadora del primer premi de la secció especial de les falles 2013. Els Jardins del Mercat va ser l'escenari del lliurament de premis, o a més es donaren cita les 15 comissions de la ciutat, acompanyants per les seues bandes de música. Pel que fa als monuments grans, en la secció especial s'imposà la Taüt seguida de la Falla Passeig-Mercat, en tercer lloc quedà Sant Antoni de la Mar i el quart premi anà a parar al Raval, qui també s'adjudicà el premi d'Ingeni i Gràcia. Emocionats els principals representants de la Comissió de la Taüt, parlaren a Cullera TV.
Les falles un any més vibraren en este acte que s'ha convertit en un dels més populars de quants se celebren durant la setmana de falles. Pel que fa a la secció prímera en falles grans la Bega guanyà el primer guardó el Port va ser premiat amb el banderí d'Ingeni i Gràcia i el segon premi, el tercer anà a parar a la Plaça Espanya, quart va ser per a la Plaça Mongrell, sisé obtingué la comissió Rei en Jaume i l'últim d'esta secció va ser per a la Raconet.
En acabar, l'acte i en la balconà la comissió de la Bega també celebrava el premi. Molts contents president i fallera major van mostrar davant de les càmeres de Cullera TV la seua alegria. L'última secció la relativa a la categoria segona quedà de la següent forma primer premi i ingeni i gràcia per al monument del País Valencià, segon Canet, tercer Bulevar i cuart va anar a parar a la comissió Plaça Alboraia.
D'altra banda, el premi a la millor falleta infantil de Cullera en la secció especial va ser per al monument de la comissió de Sant Antoni de l'artista cullerenc Erik Martínez.   Llegir notícia completa en Cullera TVEl Seis Doble té autorització per a publicar continguts de Cullera TV
Si vols veure tots el vídeos de Cullera TV - Clic ací