La Societat Unió Musical d’Alberic celebra actes en honor de la patrona dels músics Santa Cecília

Domingo, 19 de noviembre de 2017 | e6d.es
• Missa en la Parròquia de l’Espirit Sant i concert en el Teatre Liceu
._000517
La Societat Unió Musical d’Alberic, continua celebrant els actes de la Patrona dels Músics Santa Cecília i va celebrar el dissabte 18 de novembre 2017, a la vesprada, en la parròquia de l’Espirit Sant una missa i posteriorment el tradicional Concert en honor a Santa Cecília.
Passa-carrer de la Banda Simfònica amb la imatge de Santa Cecília portada a muscles pels músics i acompanyada per Elisa Bisbal González, Musa de la Música i la seua Cort d’Honor composta per Marina Sánchez Martí, Betlem Cabrera Cupeiro, Ana Mompó Alonso, Elena Sánchez Garcia, Alícia Sanchis Gil i Victòria Muñoz Zaragoza, així com pel seu mestre-director Daniel Ferrero Silvaje, Quique Hernández, president i músic de la SUM d’Alberic.
L’alcalde d’Alberic Tonyo Carratalà i regidors de l’equip de govern municipal, familiars i amics de la música, fins a arribar a l’església de l’Espirit Sant, per assistir a la Missa en Honor a Santa Cecília, oficiada pel retor Juan José López.
En lloc preferent, estaven la Musa de la Música Elisa Bisbal i Cort d’Honor, així com Tonyo Carratalà, acompanyat per Daniel Ferrero i Quique Hernández.
Un grup compost per músics de la SUM d’Alberic, dirigits per Carles Samblancat, va estar acompanyant amb peces musicals, la celebració de la Santa Missa.
Posteriorment i en passa-carrer es dirigiren al Teatre Liceu, per a celebrar el Concert en Honor a Santa Cecília per la Banda Simfònica i amb els educands que han entrat enguany, i dirigits del seu Mestre-director Daniel Ferrero Silvaje, oferiren el següent, Programa:
Eduardo Borràs. Pasdoble de Francisco Esteve Pastor.
Alpina Fanfare, de Robert Jager.
Simfonia Nº 3, d’Alfred Reed
Dalt de l’escenari també estaven la Musa de la Música, la Cort d’Honor, i el president de la SUM d’Alberic, Quique Hernández, i els regidors Josep Puig i Eduardo José Sala, com a músics.
En lloc preferent l’alcalde d’Alberic Tonyo Carratalà, acompanyat pels regidors, David López i les regidores Núria Salom, Liliana Palència, Xaro Lázaro i Mabel Aleixandre,
Familiars i alberiquenys amants de la música van disfrutar d’aquests actes tan especials per als músics de la SUM d’Alberic, en un any tan especial on amb esforç, sacrifici, il•lusió i bon treball musical aconseguiren el Premi que es mereixien des de feia temps, Primer Premi del 146 Certamen Internacional de Bandes de Música de València.
Els actes no finalitzen fins ací, sinó que encara queden més per acostar als alberiquenys allò que es fa no sols en la Banda Simfònica o la Banda Jove, sinó com és l’Escola de Música, viver de la música que posteriorment formaran part d’elles, així com de Conservatoris, Agrupacions Musicals i Orquestres per tot arreu de la Comunitat Valenciana i la resta d’Espanya.
Eduardo Sala, text i fotos.


._000436

._000386