La Setmana de Bous d'Algemesí present al I Congrés de la Cultura del Bou

Sábado, 4 de marzo de 2017 | e6d.es
• La Comissió Taurina i l'Ajuntament d'Algemesí estan presents, amb un estand propi, en el primer congrés sobre la cultura del bou que es desenvolupa a la plaça de bous de València fins el 5 de març

._000256
La Unió Taurina de la Comunitat Valenciana ha organitzat el primer Congrés Taurí de la Comunitat Valenciana, titulat «Cultura de Bou». La intenció de l'esdeveniment, és donar continuïtat a la unitat del sector. Està prevista la presència de més de mig centenar dels més destacats professionals de la tauromàquia, incloent figures del toreig, ramaders o empresaris. Entre ells, destaquen Enrique Ponce, Juan José Padilla, Victorino Martín, Adolfo Martín, Álvaro Domeq, Eduardo Miura, Carlos Núñez, José Luis Lozano, Simón Casas o Manuel Molés. Intervindran el director de l'Agència de Seguretat i Emergències, José María Ángel, o els diputats d'Assumptes Taurins de València i Castelló, Antonio Gaspar i Pablo Roig, respectivament.
Durant aquestos  dies, la comissió i l'ajuntament informaran al públic sobre les particularitats de la Setmana Taurina d'Algemesí, mitjançant una exposició de cartells,  un audiovisual i amb tríptics en valencià, castellà, anglès i italià que expliquen detalladament les particularitats de la construcció de la plaça. El congrés compta amb un espai dedicat al públic en general amb diverses exposicions i punts de venda i informació.
Ajuntament d'Algemesí