La Selecció Valenciana s’imposa 3-2 a la Selecció Asturiana en futbol femení Sub-16 jugat a Alberic

Lunes, 6 de febrero de 2017 | e6d.es
• Queda classificada la Selecció Valenciana per a disputar la fase final amb les seleccions del Pais Vasc, Catalunya i Madrid

._000436
La Selecció Comunitat Valencia ha format amb Irene en la porteria, Lara (Mar, ), Paula, Ana, Sandra, Marta, Nerea, Eva, Aixa (Ascensió, 68’), Andrea (Alba, 78’), Empar (Paula,46’). Seleccionador, José Antonio Menchero Moll. Capitana d’equip, Eva. Delegat de camp, Alfonso Cabrera.
La Selecció Asturiana amb Maria en la porteria, Paz, Méndez, Cabal, Cienfuegos, Lola, Noelia, Marina, Paula, Maria, Sara. Seleccionador, Juan Luis Morán Busto. Capitana d’equip, Méndez.
Gols de la Selecció Valenciana marcats per Aixa (46’), Andrea (48’), Eva (62’).
Gols marcats per la Selecció Asturiana per Lola (55’), Paula (64’)
Partit arbitrat per Vicente Jorge Andujar Raya, assistit en les bandes per Josep Melià Garcia i Jose Francisco Martínez Benítez.
Partit de futbol femení corresponent a la II Fase del Campionat Nacional de Seleccions Autonòmiques Cadets en l’Estadi Municipal d’Alberic amb bona presència d’aficionats, el president de l'Alberic Promeses Jordi Martínez, Pasqual Carratalà president de l’Escola de Futbol Base d’Alberic i directius de la Federació Valenciana de Futbol i de l’Asturiana.
Una bona borrasca  acompanyada per fort aire de llevant ha marcat l’inici del partit on les Valencianes després dels resultats obtinguts ahir i els que pogueren donar-se al llarg del matí tenia possibilitats d’arribar a la fase final.
Primera part d’un partit que per les característiques de les dos seleccions on les asturianes havien perdut el dia anterior contra les canàries, el temps advers i les valencianes amb necessitat de marcar gols podria ser complicat.
Eva la capitana de l’equip valencià va tindre una bona ocasió de gol als 15 minuts de joc al controlar el baló e internar-se dins l’àrea asturiana i el seu xut envia el baló a porteria que ix fora llepant el pal dret.
Nerea junt a Eva i Aixa han tingut ocasions de gol que possiblement per la mala sort o per les ganes de marcar gol, no han materialitzat positivament algunes jugades. En el 35’ Nerea i Aixa no encerten a rematar el baló davant porteria aplegant al descans amb el marcador a 0
En la segona les jugadores Valencianes han mostrat una actitud diferent segurament per les correccions que haurà fet Jose Antonio Menchero, ja que no havia transcorregut 1 minut en la que Aixa aprofita un baló en terra de ningú per a introduir-lo al fons de la porteria inaugurant el marcador, 1 a 0 i 2 minuts després Andrea en una jugada d’atac entra amb el baló controlat dins l’àrea i de fort xut envia el baló dins de la porteria asturiana establint el 2 a 0. Alegria entre l’afició valencianista que anava coneixent ells resultats de les altres sedes i augmentaven les possibilitats de classificar-se per a la fase final.
En el 55’ Lola ha marcat gol en una jugada d’atac per a retalla diferencia en el marcador. En el 62’ Eva en una ràpida jugada d’atac marca el tercer gol de la selecció valenciana establint el 3 a 1.
L’equip asturià no perd la com-postura i en el 64’ Paula aprofita un baló mort dins l’àrea valencianista per enviar-lo dins la porteria i establir el 3 a 2 que seria el resultat final.
Minuts d’angoixa esperant telefònicament els resultats dels altres equips, fins que es la seleccionadora nacional Toña Is que es presenciant el partit la que dona la noticia de passe a la final de la Selecció de la Comunitat Valenciana junt al País Basc, Catalunya i Madrid.
En finalitzar el partit, eufòria per part de les jugadores, cos tècnic, directius, aficionats i familiars, així com José Antonio Menchero (Menchi) i ens comentava que havia sigut un partit molt disputat i eren conscients que necessitaven guanyar per a passar i anar mirant els gols de diferència en altres seleccions.
¿Com has vist el partit Menchi?
Primera part molt disputada, amb pluja, vent, sol i costava molt a les jugadores portar el baló endavant contravent i en la segona part ha millorat el clima i la selecció ha donat la cara xafant més àrea contraria i generar ocasió de gol i hem materialitzat els 3 gols que ens ha donat la classificació per disputar la fase final.