Sueca oferix, un any més, beques per a participar en els campaments d’estiu

Miércoles, 27 de mayo de 2015 | e6d.es
• Les quantitats de les beques que es concediran a les famílies que les sol•liciten seran de 110 i 60 euros, segons les consideracions oportunes en la baremació de punts

A partir de dilluns que ve 1 de juny, i fins al dia 9 del mateix mes, tota aquella família interessada podrà sol·licitar una de les beques que concedix la Regidoria de Joventut per a assistir als campaments d’estiu organitzats per les associacions juvenils integrades en el Consell de la Joventut. 
Les quantitats de les beques que es concediran a les famílies que les sol·liciten seran de 110 i 60 euros, segons les consideracions oportunes en la baremació de punts. Per a ser beneficiaris, els menors hauran d’estar empadronats en Sueca, tant ells com els seus pares o tutors, i s’haurà d’estar al corrent en les obligacions tributàries. Altres requisits que es tindran en compte a l’hora de la baremació de punts seran: la renda anual (ingressos anuals de la unitat familiar segons les dades de la declaració de la renda de l’any 2013); nombre de fills; circumstàncies especials o socials (com a  discapacitats, separacions conjugals dels pares, orfandat, inestabilitat laboral dels dos cònjuges, etc.), i altres com que participen en el campament dos germans o més.
Els campaments d’estiu estan organitzats enguany per Júniors M. D. Sant Pere (Alberg d’Alarcón, Alarcón, Cuenca. Dirigit a xiquets d’entre 7 i 16 anys); Júniors M. D. El Carme (Campament La Legoriza, San Martín del Castañar, Salamanca. Dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 8 i 17 anys); Amics de les Missions (Campament Beneixama, Alacant. Dirigit a xiquets i xiquetes d’entre 10 i 15 anys); i Júniors M.D. Fàtima. Les instàncies s’hauran de presentar en el DIAC de l’Ajuntament.
Ajuntament de Sueca