La Regidoria de Comerç i Arrima’t presenten la campanya de Nadal a Sueca

Miércoles, 18 de diciembre de 2019 | e6d.es
• El dia 24 de desembre el Pare Noel extraurà quatre cartes que seran premiades amb uns xecs regals valorats en 50 euros per a canviar en els comerços adscrits a la campanya

._000741
La regidora de Comerç i Turisme, Manoli Egea; l'alcalde de Sueca, Dimas Vázquez; i el president de l'associació de comerciants locals Arrima’t, Tony Landete; han presentat la que han denominat com a “súper campanya de Nadal” que englobarà una sèrie d'iniciatives “tendents a potenciar les compres en el municipi, i a crear un ambient d'alegria i diversió per a tota la família, concorde a l'època en què ens trobem”, en paraules de la regidora. “És una campanya d'il·lusió, de crear un ambient especial per als més xicotets, per a les famílies, per als comerços, que estan esperant esta època d'il·lusionar-se, de fer regals… Volem que es focalitze més a la nostra ciutat i que la gent es consciencie de la importància d'eixa atenció individualitzada, pròxima, que dona el comerç local. Per tant, tota esta programació, en col·laboració amb altres regidories, ens sembla fantàstica”, ha assenyalat l'alcalde, Dimas Vázquez.
El president d'Arrima’t, Tony Landete, ha parlat en la presentació de projectes que estan en marxa ja, com la posada en valor del comerç local a través d'unes banderoles identificatives en els establiments participants, en les quals podran llegir-se frases motivadores. I també s'ha referit a campanyes que es posaran en marxa de cara a les pròximes festes nadalenques. “En els últims anys hi havia hagut una aturada en l'activitat de promoció comercial. Enguany sí que hem pogut desenvolupar una campanya que aglutinarà diverses accions tendents a promocionar les compres nadalenques a la nostra ciutat. Pensem que esta època és la més idònia per a això, tots els comerciants l'esperen amb il·lusió perquè és la més propícia per a generar vendes i, per això, agraïm a l'Ajuntament que s'haja esforçat a crear un major ambient nadalenc. Quan la gent està més contenta té més facilitat de compra”. 
Una de les campanyes que han posat en marxa la Regidoria de Comerç i Arrima’t consistirà en el fet que, quan es realitze una compra en un comerç participant, este entregarà una carta als xiquets i xiquetes perquè l'emplenen i la puguen depositar en la bústia de la casa de Pare Noel instal·lada en la plaça de l'Ajuntament. El dia 24 de desembre, el Pare Noel extraurà quatre d'eixes cartes que seran premiades amb uns xecs regals valorats en 50 euros per a canviar en els comerços adscrits a la campanya.
Una altra de les iniciatives que es duran a terme consistirà en què tots els ciutadans i ciutadanes que “encarreguen” els seus regals en els comerços pertanyents a Arrima't, podran sol·licitar que siga el mateix Pare Noel en persona el que els entregue el dia 24. “Tan sols han d'informar el comerciant i este s'encarregarà de tot. Esta campanya es va iniciar quan vaig assumir, fa dues legislatures, les competències de Comerç i va resultar un èxit. Els nostres comerços necessiten tota l'ajuda perquè sabem el que costa alçar la persiana i mantindre un negoci”, ha assenyalat la regidora de Comerç, Manoli Egea, qui ha remarcat que, tot i que la iniciativa ha nascut i s'ha desenvolupat gràcies a Arrima’t, qualsevol comerç del municipi podrà participar en la campanya encara que no pertanga a l'associació, “únicament haurà de posar-se en contacte amb nosaltres”.
Egea ha recordat també totes les activitats que s'estan preparant per als més xicotets des de la Regidoria de Comerç i Turisme en col·laboració amb les regidories de Festes, Cultura i Esport, com ara la instal·lació d'un photocall junt a la casa del Pare Noel, la visita de personatges infantils, que entregaran globus i caramels nadalencs als més menuts, els castells inflables, la xocolatà en la plaça del Mercat del dia 22, els jocs o les activitats esportives, entre moltes altres programades. 
En la presentació de la campanya s'ha aprofitat també per a promocionar un vídeo creat per Arrima’t, gràcies a una subvenció que se va sol·licitar a Unió Gremial amb el patrocini de la Generalitat, amb l'objectiu de potenciar les compres en el comerç local, i en el qual han participat els més xicotets de la casa.
Ajuntament de Sueca

 

._000657

._000296