La "Rebel.lió d'Algemesí" es converteix en un vídeo còmic

Martes, 20 de noviembre de 2012 | e6d.es
• En alguns mitjans de comunicació s’ha batejat aquest episodi de la nostra història local com a al “Rebel·lió d’Algemesí”
La contestació social a la fosca jugada dels populars d’Algemesí d’intentar imposar amb nocturnitat i traïdoria un canvi que els afectats no volien, ha acabat positivament per al moviment popular i ciutadà que ha aconseguit parar aquest desgavell.
En alguns mitjans de comunicació s’ha batejat aquest episodi de la nostra història local com a al “Rebel·lió d’Algemesí” i com  a episodi històric que ja és aquest ha de ser narrat i contat. És per això que, Misha Barberà, un simpatitzant de MÉS ALGEMESÍ ens ha fet arribar aquest video-còmic  que resumeix el que passà i que il·lustra –i mai millor dit- les raons que el veïnat i la ciutadania argumentaren per oposar-se a tal pretensió.
Posem en coneixement vostre, per si us sembla interessant dinfondre’l i fer-vos ressò de l’existència de tal video-còmic, que està a l’abast de qualsevol a través de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. No cal dir que hui en dia els missatges socials i polítics no són sols nous, sinó que també utilitzen nous mitjans de comunicació, i de fet en pocs dies i sense haver fet difusió d’ell ja ha tingut quasi mig miliar de visites. Sabem que aquest episodi no té la transcendència política que va tenir per al nostre poble l’anomenada “Batalla de València” però per a una ciutat com Algemesí ha marcat un abans i un després, i tal volta puga tenir repercussió indirecta en altres situacions anàlogues. Calia contar-ho i ací ho teniu d’una manera senzilla, amena i a la vegada rigorosa.
Més Algemesí

 

“Rebel·lió d’Algemesí"