La Policia Nacional estableix un horari ampliat per a facilitar la renovació del DNI i de les targetes d'estrangers

Sábado, 17 de octubre de 2020 | e6d.es
• La comissaria d'Alzira també obrirŕ les seues portes de dilluns a dijous, de 15 a 21 hores
._000600

._000715
La Prefectura Superior de Policia de la Comunitat Valenciana ha posat en marxa un Pla de Xoc per a facilitar la renovació del DNI i de les Targetes d'Identificació d'Estrangers (*TIE) a tots els ciutadans que el necessiten.
L'objectiu és que aquelles persones la documentació de les quals haja caducat, tant recentment com en els últims mesos, puguen renovar-la sense grans esperes. Així, si bé amb motiu de la declaració de l'estat d'alarma es va prorrogar durant un any la validesa del DNI i durant sis mesos la del *TIE, els interessats poden renovar ja els seus documents.
Per a això, s'han reforçat les plantilles dedicades a la renovació d'aquests documents i s'han ampliat horaris, atesos els ciutadans tant al matí com a la vesprada en algunes de les oficines d'expedició.

Reforç de l'horari de vesprades
A la província de València s'ha reforçat l'horari en la majoria d'oficines d'expedició del DNI, incorporant o ampliant el servei de vesprades. Així, el punt l'oficina situada al carrer Hospital com la de *Ruzafa obrin les seues portes, a més d'als matins, en horari de vesprades de 15 a 21 hores. A Mislata i Xirivella també es presta ara servei en horari de vesprades, de dilluns a dijous, de 15.30 a 18.30 hores en el primer i de 15 a 19 en el segon.
A Ontinyent, Burjassot i Quart de Poblet a l'habitual horari de matins se suma el de vesprada, de 16 a 19 hores de dilluns a dijous; d'igual manera que a Sagunt, Alzira, Paterna i Torrent, que obri les seues portes també de 15 a 21 hores de dilluns a dijous. Gandia amplia horari d'obertura de 15 a 20 hores i Xàtiva, de 15.30 a 21.
Quant a l'expedició de Targetes d'Identificació d'Estrangers, l'oficina de Patraix funciona matins i vesprades, de 17 a 20 hores. Així mateix, s'ha représ el servei de la unitat mòbil del DNI, que es desplaça fins a les diferents poblacions perquè els seus residents puguen renovar la seua documentació.
Policia Nacional
E6D


 

._000500