La Policia Nacional deté a una dona per amenaçar amb un ganivet a la seua parella a Algemesí

Martes, 29 de enero de 2019 | e6d.es
• El va perseguir pel carrer amenaçant-lo de mort i li va punxar una roda del cotxe

._000525
.
._000049
Agents de la Policia Nacional han detingut en la matinada del diumenge, en un domicili d'Algemesí, a una dona de 39 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte d'amenaces després, de pel que sembla, seguir pel carrer a la seua parella amb un ganivet, al mateix temps que li amenaçava amb matar-lo. Al no aconseguir-ho, va tornar al domicili i li va tallar una roda del cotxe. Els agents van intervindre un ganivet de serra d'uns nou centímetres.
Els fets van ocórrer el diumenge sobre la dos menys deu de la matinada, quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili d'Algemesí on pel que sembla una dona estava agredint a un home i anava darrere d'aquest amb un ganivet pel carrer. Immediatament es van dirigir al lloc on van observar a un home en una vorera, amb signes de nerviosisme, esbrinant que moments abans la seua parella pel que sembla l'havia amenaçat de mort i l'havia perseguit pel carrer durant uns metres amb un ganivet, i al no aconseguir-ho havia tornat al domicili i li havia tallar una de les rodes del cotxe. Els agents van comprovar que el cotxe que estava aparcat enfront de l'habitatge presentava el pneumàtic davanter dret punxat.
Finalment, la Policia Nacional després de realitzar diverses comprovacions la van detindre com a presumpta autora d'un delicte d'amenaces.
E6D
Policia Nacional