La Policia Nacional deté una dona a Alzira per llançar a un gos des d'una altura de tres metres

Jueves, 22 de octubre de 2020 | e6d.es
• L'animal va ser traslladat al veterinari en estat greu

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira a una dona de 43 anys, d'origen espanyol, com a presumpta autora d'un delicte de maltractament animal, per deixar en estat greu a un gos, després de llançar-lo per l'entrada d'un pàrquing de més de tres metres d'altura.
Els fets van ocórrer entorn de les nou i mitja de la nit, quan una persona que passejava amb el seu gos va observar com una dona l'agafava i el llançava per l'entrada d'un pàrquing, des d'una altura de més de tres metres.
Immediatament, la propietària del ca es va acostar al lloc havent d'apartar a la gent que s'havia congregat, ja que diversos testimonis van veure el succeït, localitzant al seu gos inconscient, per la qual cosa ràpidament se'l va emportar per a ser atés per un veterinari.
Posteriorment la propietària va tornar al lloc i es va entrevistar amb diverses persones que havien presenciat els fets, una vegada conegut el nom de pila de la persona que va llançar, ja que és coneguda en la zona, va presentar la denuncia i la policia va iniciar una investigació per a donar amb aquesta.
Finalment els agents van localitzar a la dona un dia després, asseguda a la terrassa d'un bar, moment en el qual va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de maltractament animal.
La detinguda amb antecedents policials, ha sigut posada en llibertat no sense abans ser advertida de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a això fora requerida.  
E6D
Policia Nacional