La Policia Nacional deté a tres persones per tràfic de drogues i tinença il·lícita d'armes a Montserrat i Torrent

Sábado, 21 de septiembre de 2019 | e6d.es
• Es van intervindre més de 100 quilos de marihuana, en dos xalets i una nau abandonada, en la qual estava la plantació més gran amb més de 2.500 plantes
._000671
._000678
Agents de la Policia Nacional han detingut en una localitat Valenciana a tres homes de 33 i 58 anys, d'origen espanyol, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues, tinença il·lícita d'armes, defraudació de fluid elèctric i organització criminal. En els tres registres que es van realitzar van ser intervinguts més de 100 quilos de marihuana, una escopeta, cinc cartutxos i 900 euros.
Les investigacions van començar el mes d'agost, en tindre coneixement els agents de la possibilitat que un grup organitzat s'estiguera dedicant a la plantació de marihuana a gran escala, en xalets i naus disseminades en diversos termes municipals.
Durant les investigacions, els policies van confirmar la presència de plantacions en dos xalets en la localitat de Torrent, en els quals residien els membres de l'organització, que mantenien una vigilància activa dels mateixos i una nau en la localitat de Montserrat, pel que sembla abandonada, on havien instal·lat un hivernacle.
Davant l'activa vigilància que mantenia l'organització, els agents van realitzar el tres registres, arrestant als seus habitants i en els quals es van intervindre més de 100 quilos de marihuana, entre les tres plantacions, les quals estaven en diferents estats de floració, sent la de la nau, la més important amb més de 2.500 plantes, a més de tots els elements necessaris per a aquest tipus de cultius, com a aires condicionats, etc. En aquesta nau, en el moment de l'entrada, al cuidador de la mateixa se li va intervindre una escopeta, disposada per a fer foc amb cinc cartutxos.
Els investigadors continuen les investigacions per al total esclariment dels fets i no es descarten noves detencions.
Els detinguts amb antecedents policials, dos han passat a disposició judicial i un altre ha sigut posat en llibertat, després de ser escoltat en declaració i no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan per a ells fóra requerit.
E6D
Policia Nacional


._000500