La Policia Nacional deté a Alzira un jove per colpejar i agredir sexualment a la seua companya de pis

Martes, 17 de diciembre de 2019 | e6d.es
• El detingut, de 29 anys, de nacionalitat espanyola i amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial i han decretat el seu ingrés a la presó

._000637
Agents de la Policia Nacional han detingut la matinada del diumenge en un domicili d'Alzira a un jove de 29 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat sexual i lesions, després de pel que sembla propinar diversos colps i fins i tot mossegades a la seua companya de pis i seguidament baixar-li els pantalons i roba interior i intentar introduir-li diversos dits en la vagina, al mateix temps que li manifestava que l'anava a violar. La víctima va ser traslladada a un centre de salut.
Els fets van ocórrer sobre les dos menys deu de la matinada del diumenge quan els agents que realitzaven labors de prevenció van ser alertats per la Sala del 091 perquè es dirigiren a un domicili d'Alzira, on pel que sembla els veïns havien escoltat com un home agredia a una dona.
Immediatament, els policies es van dirigir al lloc, observant que la porta del domicili estava oberta, per la qual cosa es van identificar verbalment com a policies, alhora que un home eixia de l'habitatge de manera agressiva, al qual van retindre.
En aqueix moment, els agents van escoltar una dona demanant auxili, per la qual cosa un d'ells va accedir a l'interior del domicili i va observar a una dona en el sòl amb símptomes d'haver sigut agredida, ja que presentava blaus i mossegades en diverses parts del cos, així com molt nerviosa.
Finalment, els agents van detindre a l'home com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat sexual i lesions, i ràpidament van traslladar a la víctima a un centre de salut.
El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial que ha decretat el seu ingrés a la presó.
E6D
Policia Nacional


._000600
Rustibó  ._000608  The Texas