Detingut a Alzira a un home per agredir a la seua parella sentimental i causar-li múltiples lesions

Domingo, 1 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Després d'agarrar-la del coll i colpejar-la amb un cinturó

 

Agents de la Policia Nacional han detingut a Alzira, a un home de 37 anys d'edat com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, després d'agarrar del coll i colpejar amb un cinturó a la seua dona.
Els fets van ocórrer sobre les cinc de la matinada, quan els agents van rebre una telefonada de la Sala 091 en la qual un home alertava que havia discutit amb la seua parella i que per això, no li deixava entrar a l'hotel que havien reservat.
Immediatament la patrulla policial es va dirigir a l'establiment hoteler, comprovant que la dona presentava un fort colp en el llavi superior, la mà dreta unflada i diverses esgarrapades per les cames. Així mateix, va manifestar als agents que la seua parella li havia agredit amb un cinturó i que li havia agarrat del coll i del pèl.
Els fets es van iniciar per una forta discussió, arran d'unes converses compromeses que l'home tenia en el seu telèfon. Moments posteriors, va començar un forcejament entre tots dos que va culminar  produint-li diverses lesions a la dona.
Instants previs a la detenció, aquest va comentar a la patrulla policial que la seua dona no  li deixava entrar a l'hotel per a agafar les claus del cotxe i poder marxar-se a Alacant, ciutat on resideix la parella. El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial.
E6D
Policia Nacional