La Policia Local de Turís i la Guŕrdia Civil de Xiva detenen a tres persones per robar una bossa amb violčncia

Viernes, 25 de septiembre de 2015 | e6d.es
• Son membres d'una mateixa famíliaLa Policia Local de Turís amb la col·laboració de la Guàrdia Civil de Xiva ha detingut a tres persones pertanyents a una mateixa família (pare, mare i fill) per un presumpte delicte de robatori amb violència.
Els fets es van produir el dijous al matí quan una veïna de la localitat es trobava traient 2.000 euros en una entitat bancària. En l'oficina es trobaven també la mare i el fill, de nacionalitat espanyola, que són els que van seguir a la dona en eixir de l'entitat.
Transcorreguts uns cinc-cents metres, i aprofitant un carrer del casc antic amb poc tràfic, el jove la va assaltar per l'esquena tirant fortament de la bossa que portava creuada en el coll i llançant-la a terra. Després del violent forcejament, que va causar lesions de diversa consideració a la víctima, el jove va aconseguir fer-se amb el botí després de trencar-se la bossa.
En el moment de la fugida, el jove va lliurar la bossa a la seua mare i van iniciar l'escapada en un cotxe conduït pel pare. Diversos veïns testimonis del succés es van posar en contacte amb la Policia Local que immediatament es va llançar a la seua persecució, donant-li l'alt en la coneguda Fonteta del Poll, a l'eixida del municipi per la CV50 en direcció Xiva. En aqueix moment es va iniciar una persecució a tota velocitat per aquesta carretera on els agents locals van comptar amb l'ajuda de la Guàrdia Civil per a la seua detenció.
Després de donar l'alt, els individus van abandonar el vehicle i van ser registrats pels agents, localitzant els 2000 euros en el mitjó del jove el qual va acabar confessant que es tractaven dels robats a Turís.
Els detinguts van ser traslladats a la caserna de la Guàrdia Civil per a posteriorment passar a la disposició del jutjat nombre 3 de Requena que s'ha fet càrrec de les actuacions a l'espera de saber si els autors del presumpte delicte seran enviats a presó.
Fonts policials indiquen que no solament es va recuperar la quantitat sostreta sinó també la bossa, que els agents van recuperar de la vora de la CV50 on va ser llançat pels autors del robatori durant la fugida. Així mateix, la víctima, a més de ser atesa en el centre de salut de Turís va ser trasllada a l'hospital de Manises donat les lesions que presentava.
“Gràcies a la inestimable col·laboració ciutadana i al treball conjunt de la Policia Local i la Guàrdia Civil de Xiva ha sigut possible una actuació eficaç de les forces de seguretat, permetent la detenció dels presumptes autors i la recuperació dels efectes sostrets”, destaquen fonts policials turisanes.
Ajuntament de Turís