La Policia Local de Sueca identifica als tres presumptes autors de les últimes pintades vandàliques

Sábado, 2 de febrero de 2019 | e6d.es
• En vehicles, senyals de trànsit i propietats privades

._000562
._000410

Agents de la Policia Local de Sueca han identificat esta passada matinada als tres presumptes autors de les pintades realitzades en els últims dies en més de 70 vehicles, senyals de trànsit, façanes i portes de garatges de propietats privades.
L’avís d’un veí ha posat en alerta al cos de Policia Local de Sueca que ha desplaçat d’immediat dos dotacions al lloc on s’havia vist per última vegada als tres presumptes autors d’estos actes vandàlics, tres homes adults d’entre 35 i 40 anys.
Els fets han ocorregut al voltant de les 2:30 hores de la matinada, en les immediacions del c/ Pintor Claros. Els agents del cos policial els han sorprés amb una motxilla dotada amb diferents esprais i encara amb restes de pintura a les mans. Així mateix, s’han trobat diferents gravacions de les darreres pintades comeses als seus telèfons mòbils.
La Policia Local de Sueca ha obert les corresponents diligències davant del jutjat de Sueca i compila totes les proves que demostren la presumpta comissió d’este delicte. Es recomana a totes les persones afectades que presenten denúncia dels fets davant la Guàrdia Civil de Sueca per afavorir la investigació del cas. 
Ajuntament de Sueca

xxxx