La Policia Local d'Alzira intervé en el rescat de dos persones en el paratge de la Casella

Lunes, 11 de abril de 2016 | e6d.es
• Pel que sembla es trobaven desorientades i atrapades entre els esbarzerars a la zona de la Serra de les Agulles


Diumenge passat, dia 10 d'abril, aproximadament a les 20:45, es va rebre en les dependències de la Policia Local avís d'emergències sobre la pèrdua de dos persones a la Casella. Pel que sembla es trobaven desorientades i atrapades entre els esbarzerars a la zona de la Serra de les Agulles.
Tres patrulles de la Policia Local d'Alzira, a les quals s'afegirien posteriorment dos més del torn de nit, es van dirigir al lloc amb la intenció de localitzar estes persones. Baix la coordinació del 112-Comunitat Valenciana, a més de la Policia Local, es van unir a la cerca unitats de la Policia Nacional, bombers i brigades forestals.
No va ser fins a la mitjanit que agents de la Policia Local van poder contactar físicament amb els senderistes, que no presentaven lesions, en una zona pròxima a la Font del Garrofer, i van poder facilitar-los mantes tèrmiques. A causa del terreny abrupte, es va haver d'esperar a les Brigades Forestals, que obriren un camí entre la densa vegetació per a rescatar els senderistes. El servei va finalitzar passades les tres de la nit.
 
Nota de premsa del gabinet de comunicació de l'Ajuntament d'Alzira