La Policia Local comenša el curs de Seguretat ViÓria per als escolars de Sueca

MiÚrcoles, 16 de octubre de 2019 | e6d.es
• Enguany tambÚ s'ha incorporat la cultura dels patinets dels quals un bon grapat de menuts en sˇn usuaris

._000662
"Fomentar entre els menuts accions encaminades al desenvolupament de coneixements, hàbits i actituds necessàries que milloraran el seu comportament, tant com a vianants, passatgers i, en un futur, com a conductors de vehicles" és el principal objectiu del curs de Seguretat Viària per a escolars, segons explicà Carlos Ramírez, regidor de Seguretat Ciutadana.
La Policia Local de Sueca començà el passat divendres esta activitat lúdica i pedagògica per on passaran centenars de xiquetes i xiquets. Com a novetat enguany s'ha incorporat la cultura dels patinets, tan usats pels més menuts.
El curs es desenvolupa de manera teòrica, pràctica i en tallers. En la part pràctica, els mateixos menors són els encarregats de controlar situacions dels seus companys de classe en un circuit dotat de senyals de trànsit, una rodona i semàfors.
Els menuts, als quals se'ls dota d'uniformes de policies o jupetins grocs, segons el paper que desenvolupen en cada moment, estan atesos en tot moment per agents que els trauen de dubtes cada cop que es plantegen i per monitors.
"Des de l'àrea municipal de Seguretat Ciutadana pretenem anar més enllà i poder interactuar com a mediadors en altres tipus de realitats socials que viuen els nostres alumnes en les primeres edats i que d'ací a poc temps anunciarem detalladament", va concloure Ramírez. 
Ajuntament de Sueca

 

._000705

._000562