La Piscina Coberta de Carcaixent acull el Torneig de Mestres del Circuit Intercomarcal de MÓdel

Domingo, 15 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Les pistes de pÓdel de les instalĚlacions municipals tornen a acollir una competiciˇ de MÓdel, escollit com millor esport alternatiu del mˇn

._000723
Les pistes de pàdel de la Piscina Coberta de Carcaixent seran escenari este diumenge 15 del Torneig de Mestres que tancarà del Circuit Intercomarcal de Màdel després de la final celebrada a Canals la setmana passada.Les instal•lacions municipals disposen de 3 pistes dobles de pàdel i una individual el que les converteixen en un llocidoni per a la pràctica d’este esport, com ja s’ha demostrat en diverses ocasions.
El Torneig de Mestres enfrontarà els 6 primers classificats del rànquing de la primera i la segona categoria i es disputaran tornejos en la categoria d’iniciació per a aquells que vulguen atrevir-se a competir en el màdel, i un torneig infantil individual amb els millors jugadors menors de 14 anys que han anat disputant els diferents tornejos del Circuit.
El Circuit, tot i els entrebancs que ha anat sofrint a causa de la pandèmia,ha aconseguit finalitzar els 8 tornejos que tenia programats en localitats de la Safor, Ribera Baixa, Marina Alta, Horta Sud, Vall d’Albaida, Plana Baixa, la Costera i la Ribera Alta, tornant a escollir Carcaixent com a una de les seus. Per quart any consecutiu, el circuit ha finalitzat una competició que és pionera en el món de la pilota a mà, i que ha comptat amb prop de 100 equips i més de 200 jugadors i jugadores de totes les edats que han gaudit del màdel en les diferents categories.
Degut a la situació actual, i complint normativa vigent de la Generalitat Valenciana, des de l’organització s’ha treballat per aplicar les mesures recomanades per les autoritats sanitàries en matèria d’higiene i distància per a la prevenció de la Covid-19 per la qual cosa es farà a portada tancada i tan sols podran assistir-hi els esportistes participants i el personal organitzatiu.
Des de la Regidoria d’Esports i la Piscina Coberta, han manifestat la seua satisfacció perquè l’organització del Circuit Intercomarcal de Màdel haja tornat a escollir Carcaixent com una de les seus del torneig i ha expressat la voluntat de continuar col•laborant en la difusió d’un esport que va guanyant en seguiment i importància.
Millor esport alternatiu del món
Al Màdel, escollit recentment com a millor esport alternatiu del món, es pot jugar per parelles o individual i es desenvolupa en una pista estàndard de pàdel. La pilota utilitzada és la pilota de Màdel, més grossa i menys botadora. L’objectiu del joc és colpejar la pilota amb la mà per fer-la passar per damunt de la xarxa, de manera que La persona contrincant no la puga tornar. El Màdel és un esport molt complet físicament, ja que s’utilitzen les dos mans. A més les seues característiques permeten un aprenentatge molt ràpid el que el converteixen en un esport molt divertit i fàcil de practicar.
Ajuntament de Carcaixent

 

._000729

._000779