La pandèmia de la COVID-19 impedeix celebrar, per segon any consecutiu, les Danses de Guadassuar

Martes, 20 de julio de 2021 | e6d.es
• “La situació continua sent especialment delicada i, per tant, la prudència i la responsabilitat han de guiar qualsevol pas que donem”

._000816

COMUNICAT |
INFORMACIÓ GENERAL FESTES D'ESTIU I SUSPENSIÓ DANSES
| GUADASSUAR 2021

 
L’evolució de la situació sanitària provocada per la COVID-19 ens va obligar l’any passat a cancel·lar la celebració de les Festes d’estiu 2020. En aquell moment, en un panorama més incert que l’actual, s’anunciava la “suspensió de les festes d’estiu” per no garantir ”l’objectiu fonamental d’extremar la protecció de la salut en la realització de tots els actes on se concentren un gran nombre de persones”.
Enguany, l’evolució favorable de la pandèmia i l’avanç de la vacunació ens permeten treballar per a tornar a celebrar alguns actes festius. Però la situació continua sent especialment delicada i, per tant, la prudència i la responsabilitat han de guiar qualsevol pas que donem. Així doncs, s’ha acordat per unanimitat de tots els partits polítics amb representació a l’ajuntament, i posant la decisió en coneixement de totes les parts implicades en les festes:
La suspensió de la setmana de Danses a l’agost de 2021, pel seu caràcter obert i participatiu que no permet complir estrictament totes les recomanacions decretades.
L’organització d’actes festius amb format adaptat per tal de respectar la normativa vigent i les mesures de seguretat relatives a l’aforament, la higiene de mans, la distància interpersonal, etc.
La programació preparada, que s’anunciarà els dies previs a les celebracions a través dels canals oficials de l’Ajuntament, està supeditada a la situació epidemiològica.
Agraïm la vostra comprensió i enteniment davant aquesta complicada i meditada decisió. Seguirem treballant per les nostres festes, per continuar al seu costat i pel seu futur.
Ajuntament de Guadassuar


 
._000517
._000813