La multitudinÓria Fira Comercial d'Alberic arriba amb descomptes i sorteigs

Viernes, 1 de diciembre de 2017 | e6d.es
• Declaracions de David GarcÝa, regidor de Comerš: ôEl projecte d'enguany Ús molt mÚs ambiciˇs i hem augmentat l'aposta econ˛mica"
._000517
El comerç d'Alberic ix al carrer. L'ajuntament ha organitzat la fira denominada “Comerç al carrer”, que malgrat viure la seua segona edició es transforma completament amb una aposta total pel teixit econòmic local. Desenes d'establiments es reuniran en la Glorieta, un emplaçament que centralitzarà totes les activitats, promocions i actes. Ja el primer matí d'actes estarà carregat d'activitats, amb presentacions de llibres, confecció de galetes, sabons o torró, tallers de cures de la pell o d'estilisme, demostracions de barberia, degustacions o manualitats nadalenques. Les dues jornades de fira comptaran amb una infinitat d'activitats diferents que denoten la gran diversitat de comerços existents a Alberic i que s'han volgut sumar a la cita per a promocionar les compres en el municipi. A la vesprada hi haurà fins i tot una desfilada de moda a partir de les 17 hores i se sortejaran productes culinaris. La fira estarà amenitzada amb l'actuació de personatges televisius perquè es puguen fotografiar amb ells els visitants més joves.
Segons el regidor de Comerç, David García: “El projecte d'enguany és molt més ambiciós i per açò l'ajuntament ha augmentat l'aposta econòmica perquè es passe a dos dies per a potenciar el teixit comercial i industrial. Alberic ha de ser un referent entre els pobles de la comarca. Les activitats lúdiques ens permetran mostrar tot el que es fa en la localitat, tot el que s’ofereix. Aquesta iniciativa és el tret d'eixida, el principi d'un suport que no va a deixar de créixer”. En la jornada del diumenge la programació començarà a les 10:30 hores i finalitzarà passades les set de la vesprada. A més dels diferents tallers i actuacions, tindrà lloc també una exhibició de la Unitat Canina de la Policia Local i altres sorteigs de xecs per a gastar en les tendes. A partir de les 18 hores, els regals als visitants pràcticament s'ensenyoriran de la programació, amb sorteigs de xecs, nits d'hotel, productes, entrades per al bàsquet, menús per a cap d'any o menjar tradicional. Durant les dues jornades, a més, diferents comerços oferiran importants descomptes en els seus productes, cas de mobiliari, moda, multi òptica o perruqueria. “La nostra intenció, com ja vam mostrar en anteriors cites, és convertir a Alberic en un gran centre comercial a l'aire lliure. Enguany hem volgut fer un pas avant més i concentrem molts dels seus serveis per a demostrar múscul, perquè tota la província veja que podem estar orgullosos del nostre sector comercial i empresarial. La fira d'enguany és una excel•lent ocasió per a seguir potenciant la imatge d’Alberic en l’exterior”, argumenta l'alcalde, Toño Carratalá.
Ajuntament d'Alberic

 


 

._000436

._000518